Van medewerker naar directeur, Gerard de Bruijn in het Financieel Dagblad

Een stukje Humanagement-historie in de rubriek 'mijn eerste baas' van het Financieel Dagblad, een interview met Lennart Harpe en Gerard de Bruijn, respectievelijk oprichter en eerste medewerker, nu directeur-eigenaar van Humanagement. Enkele quotes:

'Ze delen de liefde voor het vak. De Bruijn: je bemoeit je met alle facetten van de bedrijfsvoering, terwijl je tegelijkertijd mensgericht en dienstverlenend bezig bent. Harpe: ik heb de omslag meegemaakt dat facilitaire zaken niet langer alleen als kostenpost werd gezien maar als volwaardig vakgebied, dat waarde toevoegt aan een onderneming."

Het motto van de voormalig oprichter -management by motivation- is nog steeds leidend. "je moet ervoor zorgen dat mensen het niet alleen doen omdat de baas het zegt. Ze moeten toekomstgericht werken en intrinsiek gemotiveerd worden mee te werken aan de geformuleerde doelstellingen. Zo neem je medewerkers en opdrachtgevers mee in je verhaal". Wat ook gebleven is, is de rol van de vrijdag. Dan zijn in principe alle medewerkers op kantoor voor hun eigen werkoverleg of werken ze aan hun nevenactiviteiten en persoonlijke ontwikkeling. Net als Harpe vindt De Bruijn het heerlijk om zijn eigen medewerkers te zien groeien door het te coachen.'

Lees hier het volledige artikel. 

 

2017-06-20 10:39:00
Een stukje Humanagement-historie in de rubriek 'mijn eerste baas' van het Financieel Dagblad, een interview met Lennart Harpe en Gerard de Bruijn, respectievelijk oprichter en eerste medewerker, nu directeur-eigenaar van Humanagement. Enkele quotes:
'Ze delen de liefde voor het vak.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route