Onze aanpak

Onze werkhouding: betrokken, professioneel en in nauwe samenwerking met de medewerkers van onze opdrachtgevers.

Humanagement kan bogen op gedegen kennis en meer dan 25 jaar relevante ervaring binnen diverse sectoren. Wij hebben een transparante visie en zijn ons bewust van de context waarin organisaties opereren, en van de spelregels. De ontwikkelingen en behoeften binnen de primaire processen vertalen wij naar passende facilitaire en (zoveel als mogelijk) circulaire oplossingen.

Wij voeren de opdrachten uit op locatie, bij de opdrachtgever. En dat doen we creatief en enthousiast. Op locatie betekent dat dat we onze ‘facilitaire voelsprieten’ optimaal kunnen gebruiken, en dat we samen met het team veranderingen realiseren en deze mede daardoor beter borgen. Wij beschouwen betrokkenheid vanuit de organisatie als essentiële component in het proces. Want van alle succesfactoren binnen een dienstverlenende organisatie steekt er één met kop en schouders bovenuit: de mens. Humanagements mensgerichte aanpak blijkt ook uit de speciale aandacht die wij hebben voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Individuele groei vinden we zeer belangrijk.

We investeren ook significant in onze eigen mensen. Dat betekent in de praktijk dat onze fulltime medewerkers in principe slechts vier dagen per week voor een opdrachtgever werken. Op de resterende dag, op ons eigen kantoor, leveren ze een bijdrage aan hun eigen ontwikkeling en kennis, aan die van collega’s en aan het totale vakgebied. Als Humanagement werken we actief mee aan de ontwikkeling van onze sector met onder meer gastcolleges, publicaties, presentaties en workshops. Kennisontwikkeling en -deling beschouwen wij niet als een nice to have, maar als een missie.

Op die wijze weten wij talent aan ons te binden en profiteren opdrachtgevers van de meerwaarde van een kennisintensieve organisatie. Het voordeel is namelijk dat een Humanager bij de opdrachtgever niet alleen zijn of haar eigen kennis en ervaring inbrengt, maar die van het gehele team en uit diverse branches.

Het vaste team in eigen dienst wordt aangevuld met een kleine, flexibele schil van freelancers die zich bewezen hebben en veelal al jaren aan Humanagement verbonden zijn.