Humanagement

Humanagement is al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht op de facilitaire markt. Als onafhankelijk managementbureau ondersteunen we bedrijven en organisaties met denk- en menskracht. We geven advies en delen knowhow, en brengen dat desgewenst ook graag in de praktijk via interim- en projectmanagement. We denken circulair en leveren wat we beloven. Professioneel, mét de menselijke touch. Onze facilitaire opdrachten voeren we vanuit Delft uit door heel Nederland, en in alle sectoren: de zorg, het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs.

Diversiteit en Inclusie

Toen Humanagement van start ging, waren begrippen als inclusie en diversiteit nog geen gemeengoed. Maar onze naam zegt het al: vanaf het allereerste moment is menskracht ons speerpunt, in alles wat we doen. Niemand is hetzelfde, iedereen is anders, en dat is maar goed ook. Diversiteit op de werkvloer en binnen teams is namelijk essentieel voor wie tot betere resultaten wil komen. Dat begint voor ons met een inclusieve houding en de wens dat iedereen zich gezien, gehoord en betrokken voelt. Ook bewustwording is een belangrijk aspect. Net als het besef dat dit een voortdurend proces is, ook omdat de wereld om ons heen constant in verandering is. We werken actief aan het realiseren van een meer inclusief team – een missie waarbij we graag ook varen op de kennis en ervaringen van anderen.

Onze opdrachtgevers aan het woord

Visie

Het oude spreekwoord luidt ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Humanagement geeft daar een eigentijdse invulling aan. Bij ons gaat het om meer dan de ontmoeting, wij willen een blijvende positieve verandering initiëren. In het bedrijf en bij medewerkers. Zodat, wanneer de Humanager klaar is en naar een volgende mooie uitdaging vertrekt, de organisatie beter wordt achtergelaten dan in de uitgangssituatie. Zo kunnen we met een gerust hart weggaan, met het vertrouwen dat de organisatie op eigen kracht verder kan en dat de gewonnen en gerealiseerde verbeteringen duurzaam zijn. Als expert op het gebied van circulaire oplossingen laten we de organisatie ook graag wat meer circulair achter – of dat nu na een langdurig interim-traject is, of bij een eenmalig trainingsevenement. Bij al onze inspanningen staat de mens altijd centraal. Omdat we heilig geloven in de mens, en omdat we ervan overtuigd zijn dat het professionaliseren van organisaties onlosmakelijk verbonden is met het ontwikkelen van de medewerkers. Dat is ‘goed doen’ in de beste betekenis van het woord.

 

Werken in een divers team

Humanagement staat altijd open voor talent. Dus kijk naar onze vacature of verras ons met jouw cv.

Vacature