Facilitair Leiderschap

Humanagement is al meer dan 25 jaar een vertrouwd gezicht in het facilitaire werkveld. Als onafhankelijk managementbureau staan we voor facilitair leiderschap: deskundig, betrokken, vooruitstrevend. We ondersteunen bedrijven en organisaties in alle sectoren (van het bedrijfsleven tot de zorg, onderwijs en de overheid) met denk- én menskracht. We bieden advies en steken de handen uit de mouwen in de alledaagse praktijk via interim- en projectmanagement. Professioneel, maar altijd mét de menselijke touch. Want we heten niet voor niets Humanagement. Onze mensgerichte focus onderscheidt ons. Die is niet alleen gericht op de medewerkers van onze opdrachtgevers, maar ook op ons eigen team en de compacte schil van betrouwbare freelancers die vaak al jarenlang aan Humanagement verbonden zijn. 

Divers en inclusief

Niemand is hetzelfde, iedereen is anders. Gelukkig maar, want diversiteit op de werkvloer is een groot goed. Daarbij is het essentieel voor elke organisatie die betere resultaten wil bereiken. Zelf werken we actief aan het realiseren van een meer inclusief team – een missie waarbij we ook graag varen op de kennis en ervaringen van experts. Dat begint voor ons met een inclusieve houding en de wens dat iedereen zich gezien, gehoord en betrokken voelt. Het is een voortdurend proces, ook omdat de wereld om ons heen constant in verandering is.  

Impact creëren

Ongeacht onze opdracht, is onze missie altijd om partijen die ons inschakelen beter achter te laten. Ook op het gebied van duurzaamheid. Niet voor niets is circulariteit al jaren een belangrijk thema voor ons en hebben we een Scan Circulair Organiseren ontwikkeld. Zo willen we impact realiseren in de hele keten. Datzelfde geldt ook voor onze maatschappelijke voetafdruk. Daarom zetten we ons tijdens onze teamactiviteiten vaak in voor de goede zaak, met onder andere het opruimen van zwerfafval en de support voor een dagopvang voor meervoudig gehandicapte kinderen. Veel van onze medewerkers zijn ook in hun privéleven maatschappelijk betrokken, van kartrekkers bij de plaatselijke scouting tot en met de Raad van Toezicht van een GGZ-instelling.

Onze opdrachtgevers aan het woord

 

 

 

Werken in een divers team

Humanagement staat altijd open voor talent. Dus kijk naar onze vacature of verras ons met jouw cv.

Vacature