Humanagement

Humanagement is al 25 jaar een vertrouwd gezicht op de facilitaire markt. Als onafhankelijk managementbureau ondersteunen we bedrijven en organisaties met denk- en menskracht. We geven advies en delen knowhow, en brengen dat desgewenst ook graag in de praktijk via interim- en projectmanagement. We denken circulair en leveren wat we beloven. Professioneel, mét de menselijke touch. Onze facilitaire opdrachten voeren we vanuit Delft uit door heel Nederland, en in alle sectoren: de zorg, het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs.  

Onze opdrachtgevers aan het woord

Visie

Het oude spreekwoord luidt ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Humanagement geeft daar een eigentijdse invulling aan. Bij ons gaat het om meer dan de ontmoeting, wij willen een blijvende positieve verandering initiëren. In het bedrijf en bij medewerkers. Zodat, wanneer de Humanager klaar is en naar een volgende mooie uitdaging vertrekt, de organisatie beter wordt achtergelaten dan in de uitgangssituatie. Zo kunnen we met een gerust hart weggaan, met het vertrouwen dat de organisatie op eigen kracht verder kan en dat de gewonnen en gerealiseerde verbeteringen duurzaam zijn. Als expert op het gebied van circulaire oplossingen laten we de organisatie ook graag wat meer circulair achter – of dat nu na een langdurig interim-traject is, of bij een eenmalig trainingsevenement. Bij al onze inspanningen staat de mens altijd centraal. Omdat we heilig geloven in de mens, en omdat we ervan overtuigd zijn dat het professionaliseren van organisaties onlosmakelijk verbonden is met het ontwikkelen van de medewerkers. Dat is ‘goed doen’ in de beste betekenis van het woord.

 

Werken bij

Kun je facilitair interim- en projectmanagement menselijk en met flair organiseren zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid en kwaliteit? Met een dynamisch team van facilitaire professionals zetten we ons met hart en ziel in voor onze opdrachtgevers. Met speciale aandacht voor circulariteit, ontwikkeling en professionaliteit voeren wij onze opdrachten uit.

Vacature