Facilitaire kennisdag Sophia Stichting

Deze week begeleidde Pieter Zeilstra een facilitaire kennisdag voor de Sophia Stichting (basisonderwijs). Zij plaatsten naar aanleiding daarvan het volgende bericht op hun facebookpagina

" Vandaag vond de eerste facilitaire kennisdag plaats, georganiseerd door onze afdeling facilitaire zaken in samenwerking met Humanagement (een bureau voor facilitair advies, interim- en projectmanagement). De aandacht ging uit naar de algemene trends en ontwikkelingen op facilitair gebied, gerelateerd aan het PO. Daarnaast presenteerde Pieter Zeilstra van Humanagement een deel van een masterscriptie over de effecten van de omgeving op de leerprestaties van kinderen. Tot slot kwamen de dagelijkse facilitaire zaken in onderwijsland voorbij zoals schoonmaak, inkoop en veiligheid. Echt een hele leuke leerzame middag!" 

2017-09-22 13:26:00
Deze week begeleidde Pieter Zeilstra een facilitaire kennisdag voor de Sophia Stichting (basisonderwijs). Zij plaatsten naar aanleiding daarvan het volgende bericht op hun facebookpagina :
" Vandaag vond de eerste facilitaire kennisdag plaats, georganiseerd door onze afdeling facilitaire zaken in samenwerking met Humanagement (een bureau voor facilitair advies, interim- en projectmanagement).

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route