De ‘anderhalve-meter-school’: een van de vele uitdagingen op dit moment

De ‘anderhalve-meter-school’: een van de vele uitdagingen op dit moment. Vorige week heeft Humanagement twee mooie sessies gehad met het Zone.college en Albeda mbo over hun ‘back-to-school’ scenario. Goed om te horen hoe ver deze vitale organisaties al gevorderd zijn. Aan de hand van de door ons ontwikkelde methodiek voor de transitie naar een anderhalve-meter-werkomgeving, hebben we gezamenlijk extra aandachtspunten kunnen toevoegen aan de plannen voor de realisatie van de anderhalve-meter-school. Of het nu over de BHV organisatie gaat, het beïnvloeden van gedrag, het monitoren en continu bijsturen of de daadwerkelijke realisatie van maatregelen. Het vraagt om een duidelijk framework en slimme slagkracht. Het Zone.college en Albeda zijn er zo goed als klaar voor! Succes bij de start! Heeft u behoefte aan een sparringsessie of meer informatie over onze ontwikkelde methodiek? Neem dan contact op met Gerard de Bruijn via
06 263 283 93 of via mail@humanagement.nl.

2020-05-27 09:34:00
De ‘anderhalve-meter-school’: een van de vele uitdagingen op dit moment. Vorige week heeft Humanagement twee mooie sessies gehad met het Zone.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route