Humanagement helpt met de facilitaire anderhalve-meter-transitie

Het is een uitdaging van jewelste waar we met zijn allen voor staan: de transitie naar de anderhalve-meter-economie. De situatie is nog steeds fluïde en de stroom aan veranderende regels, beperkingen, adviezen, onduidelijkheden (en kansen) is groot. En dat zal waarschijnlijk voorlopig de realiteit blijven. Ook ons domein, van Facility Management, is volop bezig met het anticiperen op en inrichten van de nieuwe werkelijkheid, die voor elke organisatie en iedere sector weer anders zal uitpakken.

Waar het ene bedrijf het thuiswerken ook in de toekomst misschien makkelijk kan faciliteren, dienen er bij een ander moeilijke knopen te worden doorgehakt om de anderhalve-meter-richtlijnen in praktijk te brengen. Hoe maak je van de heropening van het bedrijf een succesvolle start? En wat moet allemaal aangepast zijn op het vlak van veiligheid en hygiëne, zowel qua faciliteiten, arbeidsprocessen als omgangsvormen? Hoe krijg je deze ingrijpende omschakeling zo effectief en pijnloos georganiseerd?

Humanagement beweert niet de waarheid in pacht te hebben, maar wij zijn heel scherp op actuele ontwikkelingen en kunnen wel de relevante vragen stellen en in gesprek met uw organisatie de antwoorden achterhalen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied, met als een van onze specialismen Business Continuity Management, hebben we de juiste kennis en (branchebrede) ervaring om ook deze bijzondere situatie aan te kunnen. De kennis en verschillende componenten hadden we al tot onze beschikking, maar zijn voor deze unieke situatie vertaald naar een speciaal ontwikkelde methodiek. Een methodiek dat, geheel in de lijn van de filosofie van Humanagement, uitgaat van de context van de organisatie om stapsgewijs tot de oplossingen te komen die úw bedrijf op het lijf zijn geschreven. Met resultaten op de korte en lange termijn, zodat de oplossing duurzaam en mensgericht is. Gezamenlijk creëren we zo de situatie van business as (un)usual. 

Dat alles begint uiteraard met luisteren. Dat doen we graag, dus neem voor vragen en meer informatie graag contact met ons op via mail@humanagement.nl of direct: Gerard de Bruijn, 06 263 283 93.

2020-05-08 08:12:00
Het is een uitdaging van jewelste waar we met zijn allen voor staan: de transitie naar de anderhalve-meter-economie. De situatie is nog steeds fluïde en de stroom aan veranderende regels, beperkingen, adviezen, onduidelijkheden (en kansen) is groot.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route