Leveranciers- en contractmanagement

Een ontwikkeling die binnen zowel single als multi-services contractvormen herkenbaar is, is de verschuivende focus van inspanning naar resultaat, van input naar output. Veel contracten beschrijven wat opdrachtgevers verwachten van de opdrachtnemer. Een overgang naar resultaatcontracten vereist echter niet alleen veranderingen binnen de organisatie van de aanbieder, maar zeker ook binnen de organisatie van de opdrachtgever.  

Binnen veel organisaties heeft een snelle stijging van het belang van leveranciers- en contractmanagement plaats gevonden. Het is zo ongeveer de kern van iedere regieorganisatie. Contractmanagement is essentieel voor het realiseren van de beoogde bedrijfsresultaten, het beheersen van risico’s en kans tot het toevoegen van waarde. Leveranciers- en contractmanagement is hiermee een van cruciaal belang om de beoogde resultaten, in samenwerking met de belangrijkste leveranciers, ook daadwerkelijke te kunnen realiseren.

Professioneel leveranciers- en contractmanagement

Humanagement ondersteund organisaties bij het implementeren en professionaliseren van leveranciers- en contractmanagement. Vanuit onze onafhankelijke rol werken wij voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers.

 • Opstellen en implementeren beleid
 • Begeleiding leverancier en opdrachtgever
 • Quick Scan ‘Professioneel Leveranciers- en contractmanagement’
  • Creëren van verbinding tussen primair proces & facilitaire organisatie
  • Focus binnen contractportefeuille
  • Verbetering rolduidelijkheid en –verantwoordelijkheid
  • Opstellen en realiseren van doelstellingen met betrekking tot contractvormen en performance
0000-00-00 00:00:00
Een ontwikkeling die binnen zowel single als multi-services contractvormen herkenbaar is, is de verschuivende focus van inspanning naar resultaat, van input naar output. Veel contracten beschrijven wat opdrachtgevers verwachten van de opdrachtnemer.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route