Interim Management

Wat kan Interim-management voor u betekenen?

Humanagement ondersteunt u met interim-management, uitgevoerd door professionals die gespecialiseerd zijn in Facility Management en beschikken over uitstekende leidinggevende capaciteiten. Vindt u het te vroeg om die noodzakelijke vacature nu te vervullen of bent u op zoek naar een tijdelijke Facility Manager ter overbrugging van zwangerschapsverlof? Zoekt u een tijdelijke 'rechterhand' of heeft u behoefte aan know-how en daadkracht bij het voorbereiden, managen en succesvol opleveren van een organisatieveranderingstraject?

Interim-management kan u ook ontzorgen bij bijvoorbeeld het doorvoeren van kostenreductieprogramma’s, het aanpassen van bedrijfsactiviteiten en, indien dat noodzakelijk blijkt, het afscheidnemen van medewerkers. Ook bij het selecteren, contracteren en evalueren van externe facilitaire dienstverleners kunt u, door middel van interim-management, een beroep doen op de kennis en ervaring van Humanagement. Tevens zijn wij in staat u te adviseren bij het aanscherpen van uw regiefunctie om de grip op de geleverde output te borgen.

Voorbeelden van Interim-Management opdrachten

Humanagement heeft voor diverse opdrachtgevers interim-management- opdrachten uitgevoerd en zo een bijdrage geleverd aan onder andere reorganisaties, uitbestedingstrajecten en de implementatie van een facilitair serviceconcept.

Onze Interim managers zijn over het algemeen snel beschikbaar, gaan direct doelgericht aan de slag, en bekijken uw organisatie met een objectieve, frisse blik. Voor iedere opdracht geldt dat vooraf duidelijk afspraken worden gemaakt over de gewenste resultaten gedurende de looptijd van de opdracht.

Enkele concrete voorbeelden van uitgevoerde facilitaire interim-management-opdrachten vindt u op onze opdrachtenpagina. Bent u op zoek naar een interim-manager? Neem dan contact met ons op.

 

0000-00-00 00:00:00
Wat kan Interim-management voor u betekenen?
Humanagement ondersteunt u met interim-management, uitgevoerd door professionals die gespecialiseerd zijn in Facility Management en beschikken over uitstekende leidinggevende capaciteiten. Vindt u het te vroeg om die noodzakelijke vacature nu te vervullen of bent u op zoek naar een tijdelijke Facility Manager ter overbrugging van zwangerschapsverlof? Zoekt u een tijdelijke 'rechterhand' of heeft u behoefte aan know-how en daadkracht bij het voorbereiden, managen en succesvol opleveren van een organisatieveranderingstraject ?.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route