Huisvesting

Vastgoed, Huisvesting en Facility Management

Vastgoed is voor veel organisaties een belangrijk bedrijfsmiddel, dat professioneel beheerd en geëxploiteerd dient te worden. Daarnaast speelt huisvesting een belangrijke rol voor veel facilitaire organisaties. Als het gaat om huisvesting houden Facility Managers zich bezig met het leveren en realiseren van een optimale werkomgeving voor gebruikers. De werkomgeving is continu in beweging en is van grote invloed op het resultaat van medewerkers en organisatie, of het nu gaat om een kantoor, een zorginstelling, een ziekenhuis of een schoolgebouw. De Facilitaire organisatie dient continu aandacht te hebben voor het goed managen van huisvestingsvraagstukken.

Ontwikkeling van werkplekconcepten

Organisaties zijn altijd bezig met het optimaliseren van hun werkomgeving. Strategische doelstellingen en nieuwe generaties stellen steeds hogere eisen aan de Way of Working en de fysieke werkomgeving. Het Nieuwe Werken, Activity Based Working, flexibele werkplekconcepten en nog meer vergelijkbare huisvestingsconcepten zijn allemaal voorbeelden van huisvestingsvraagstukken die bij veel organisaties op de agenda staan.

Huisvestingsadvies en management van huisvestingsprojecten

Humanagement heeft veel ervaring op het grensvlak van huisvesting, vastgoed en facility management. Wij kunnen u adviseren over uw huisvestingsbeleid, een passend werkplekconcept voor uw organisatie realiseren, het projectmanagement voor uw herhuisvestingsproject verzorgen of een verhuizing coördineren. Ook is er binnen onze organisatie veel kennis over Het Nieuwe Werken en Activity Based Working. Heeft u een huisvestingsvraagstuk waarbij wij u kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Op onderstaande pagina's een uitgebreidere beschrijving van aandachtsgebieden waarop wij u van dienst kunnen zijn.

0000-00-00 00:00:00
Vastgoed, Huisvesting en Facility Management
Vastgoed is voor veel organisaties een belangrijk bedrijfsmiddel, dat professioneel beheerd en geëxploiteerd dient te worden. Daarnaast speelt huisvesting een belangrijke rol voor veel facilitaire organisaties.

Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies dat aansluit bij uw processen
In lijn met onze generieke aanpak, zorgen wij ervoor dat ook ons huisvestingsadvies goed aansluit bij de processen van uw organisatie, zodat er op een prettige en effectieve manier kan worden gewerkt. Passende huisvesting kan uw organisatie en haar imago versterken.
Read more

Verhuismanagement

Continuïteit
Het belangrijkste bij de verhuizing van uw organisatie is het borgen van de continuïteit. U wilt uiteraard niet dat de verhuizing van negatieve invloed is op uw medewerkers en de organisatie.
Read more

Het Nieuwe Werken

Het ideale kantoor
De afgelopen jaren is de werkomgeving, in bijna alle branches, op grote schaal ingrijpend veranderd. Organisaties stellen steeds meer eisen aan medewerkers en de fysieke werkomgeving.
Read more

Serviceconcepten

Serviceconcept op basis van de kernwaarden van uw organisatie
Bent u op zoek naar een serviceconcept voor uw facilitaire organisatie, waarin de kernwaarden van uw organisatie goed tot uiting komen en waardoor medewerkers, bezoekers en klanten zich welkom voelen in uw gebouw?.
Read more

Bouwmanagement

Bouwmanagement
Humanagement heeft in diverse branches en organisaties een functie vervuld binnen het bouwmanagement en daarmee bijgedragen aan het succesvol afronden van complexe (her)huisvestingsprojecten. Als onafhankelijke objectieve partij kunnen wij u helpen bij het succesvol realiseren van uw huisvestingsambities.
Read more

Beheer en Onderhoud

Gebouwbeheer en Onderhoud
Een goed onderhouden gebouw draagt bij aan de uitstraling en het imago van de organisatie en verhoogt de gebruikerswaarde voor de medewerkers. Het onderhoud wordt bij voorkeur zo uitgevoerd dat het de processen zo min mogelijk verstoord.
Read more

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route