Maybrit Admiraal

 

 

Directeur

Werkzaam bij Humanagement sinds 1996

MBA,  Universiteit van Groningen

HBO Facilitaire Dienstverlening, Hogeschool Diedenoort

 

2016-07-20 09:10:27
Na wat wereldwijde omzwervingen en opgedane internationale werkervaring ben ik in 1996 gestart bij Humanagement. In lijn met eerdere functies en affiniteit, heb ik mij altijd begeven op het grensvlak Vastgoed en Facility Management.

Na wat wereldwijde omzwervingen en opgedane internationale werkervaring ben ik in 1996 gestart bij Humanagement. In lijn met eerdere functies en affiniteit, heb ik mij altijd begeven op het grensvlak Vastgoed en Facility Management. Oftewel veel opdrachten op het gebied van huisvesting; variërend van interim Facility Manager, portfoliomanager Huisvesting tot bouwprojectmanager. Daarnaast ben ik mij gaan specialiseren in bedrijfscontinuïteit en crisismanagement.

Ik functioneer het beste in een dynamische, hectische omgeving, waarin resultaten geboekt moeten worden. Ik ben analytisch sterk en gebruik dit graag om complexe vraagstukken op een pragmatische wijze op te lossen. Als persoon ben ik open, nuchter en zakelijk. Ik communiceer gemakkelijk met alle betrokken partijen, pas mij snel aan aan nieuwe culturen en omgevingen, maar verlies hierbij niet mijn eigen overtuigingen en professionaliteit uit het oog.

 

Teruggekeerd

In 2001 heb ik afscheid genomen van Humanagement en heb ik een jaar rondgereisd door Latijns Amerika en Zuid-Afrika. Waarom toch weer teruggekeerd bij Humanagement? De afwisseling in facilitaire uitdagingen en werkomgevingen in combinatie met het team Humanagers; gedreven en betrokken professionals, die kennis delen en elkaar inspireren en motiveren. Sinds 2010 ben ik adjunct-directeur en sinds 2018 directeur binnen Humanagement.

 

Trots

Ik ben erg trots op het feit dat Humanagement een groot aantal trouwe klanten heeft. Ook ik persoonlijk kom bij meerdere opdrachtgevers regelmatig terug. Natuurlijk het beste compliment dat je kunt krijgen, maar los daarvan ook altijd erg leuk om zelf de successen te kunnen ervaren die een organisatie heeft geboekt.

 

Vrije tijd

Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden en familie en aan reizen (Latijns Amerika blijft mijn favoriet!), CrossFit, golfen, mijn hond en het lezen van een spannend boek. Mijn piano staat helaas al weer langere tijd onaangeroerd.

Mijn motto: ¡Pura Vida!

 

Email: m.admiraal@humanagement.nl 

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route