Annechien Dingemans

 

Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2016

HBO Facility Management (Haagse Hogeschool)

 

2016-07-20 09:14:19
Vanuit de afstudeeropdracht voor mijn opleiding Facility Management ben ik meteen in mijn eerste baan gerold: stafmedewerker in een groot ziekenhuis. Daar bleek dat FM echt in mijn bloed zit; de veelzijdigheid van het vakgebied en de expertises die dit vraagt, passen perfect bij mij.

Vanuit de afstudeeropdracht voor mijn opleiding Facility Management ben ik meteen in mijn eerste baan gerold: stafmedewerker in een groot ziekenhuis. Daar bleek dat FM echt in mijn bloed zit; de veelzijdigheid van het vakgebied en de expertises die dit vraagt, passen perfect bij mij. Na een paar keer van baan veranderd te zijn kwam ik erachter dat uitdaging ook bij me hoort. En uitdaging vind ik in variatie. Daarom was het een logische stap om voor een managementbureau te gaan werken. De afwisseling van verschillende opdrachten bij diverse bedrijven, kennisoverdracht, omgaan met nieuwe mensen en andere culturen; dat vormt precies de combinatie van factoren die mij aanspreken.

 

Expertise

De meeste ervaring heb ik opgedaan binnen huisvestingsprojecten, zoals de organisatie van verhuizingen, het coördineren van renovaties en het maken van schuifplannen. Het behalen van een gezamenlijk resultaat, bij trajecten waar de uitdaging ligt om mensen optimaal in te zetten, is een van de dingen die ik goed kan. De menselijke kant van FM, verbinden, communiceren, het creëren van een plezierige werkomgeving, ook daarin ligt mijn kracht. Daarnaast is de term “What you see is what you get” echt op mij van toepassing.

 

Werken bij Humanagement

Na 3 jaar in het buitenland te hebben verbleven, koos ik ervoor terug naar Nederland te gaan en weer in het facilitaire werkveld te gaan werken. Bij Humanagement vind ik een fijne facilitaire familie; flexibel, begripvol en professioneel met een oog voor de mens. Precies zoals ik ben en daarom voelt het als een perfecte match.

 

Wereldreis

Met heel veel plezier en ook zeker een heleboel variatie en uitdaging, heb ik van 2013 tot en met 2015 de wereld over gereisd. In mijn eentje en later met mijn vriend, die ik onderweg ontmoette, heb ik gebackpackt, gefietst, vrijwilligerswerk gedaan en tijdelijk in het buitenland gewoond. Ik heb geleerd op mezelf te vertrouwen, kansen te herkennen en mijn hart te volgen.

 

Vrijetijdsbesteding

Gezelligheid! Drankjes met vrienden. Knuffelen en spelen met mijn twee neefjes. Lekker buiten zijn. Filosoferen over het leven met mijn Australische lief. 

 

E-mail: a.dingemans@humanagement.nl

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route