Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2017

International Real Estate and Facility Management, NHTV

 

 

Na mijn studie International Real Estate and Facility Management aan de NHTV in Breda, ben ik in oktober 2017 met veel plezier en leergierigheid gestart bij Humanagement. Ik ben enthousiast, ambitieus en een echte doorzetter! Ik vind het een uitdaging om steeds weer bij een nieuwe organisatie facilitaire verbeteringen en veranderingen te realiseren en natuurlijk te borgen. Dit breng ik teweeg door goed te luisteren naar de mensen, de goede vragen te stellen en mijn nieuwsgierigheid en ‘wil’ om de processen te begrijpen. 

Circulaire ambities

Namens Humanagement ben ik lid van de expertgroep Circulaire & Inclusieve Economie, onderdeel van Facilitair Management Nederland (FMN). Naast dat het heel interessant en leuk is om met mede expertleden kennis te delen en te ontwikkelen (o.a. artikelen, podcasts, whitepapers en kleinschalige bijeenkomsten), draag ik bij aan onze ambitie om organisaties meer circulair te maken. Middels een pragmatische en daadkrachtige aanpak vertaal ik groene ambities in concrete acties, zodat circulariteit een vaste plek krijgt in de bedrijfsvoering.

Werken bij Humanagement

Een hecht en betrokken team met dezelfde passie maakt het leuk om met elkaar te werken, ervaringen op te doen en kennis te delen. Humanagers houden elkaar scherp! Dit in combinatie met de veelzijdigheid van opdrachten zorgt ervoor dat ik mijzelf continu blijf ontwikkelen.

Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op of rondom het water te zijn. Voor zeilen mag je mij wakker maken! Ook piano spelen, skiën, motorrijden met mijn vriend en reizen doe ik graag. Na mijn middelbare school, in 2012, ben ik acht maanden in Zuidoost-Azië geweest en tijdens mijn studie heb ik voor langere tijd in Londen en Jyväskylä (Finland) gewoond. Geweldige ervaringen!