Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2023

HBO Facility Management, Hogeschool Rotterdam

Na het afronden van de opleiding Facility Management heb ik werkervaring opgedaan bij Vebego Cleaning Services. Mooie herinneringen heb ik aan het succesvol implementeren van de dienstverlening en het opzetten van samenwerkingen binnen de keten met als resultaat tevreden opdrachtgever én medewerkers.

Werken bij Humanagement

De facilitaire wereld is veelzijdig. Door de overstap naar Humanagement krijg ik de kans om het vakgebied verder te ontdekken en mijzelf te blijven ontwikkelen. Het enthousiasme van de Humanagers is aanstekelijk. Iedereen is bereid om te helpen en het is een werkomgeving waarin we graag van elkaar willen leren. Dit zorgt ervoor dat je groeit als professional en waarde kan toevoegen aan Humanagement en de facilitaire branche. Ik kijk er dan ook naar uit om met mijn energieke en mensgerichte aanpak verschillende opdrachtgevers met hun facilitaire vraagstuk te helpen.

Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn familie en vrienden. Het allerliefste ga ik met hen op reis: van een stedentrip binnen Europa tot aan backpacken in bijvoorbeeld Zuidoost-Azië. Het plezier begint al met het uitzoeken van de bestemming! Daarnaast ga ik graag uit eten en ben ik in de sportschool te vinden voor een groepsles Zumba.