Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2021

HBO Facility Management, Haagse Hogeschool

Tijdens mijn studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool heb ik mijn afstudeerscriptie geschreven in opdracht van Humanagement. Na mijn afstuderen heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan als Facilitair Projectleider bij Coolblue, waar ik diverse projecten heb mogen begeleiden. Sinds april 2021 ben ik teruggekeerd bij Humanagement.

Werken bij Humanagement

Tijdens mijn afstuderen heb ik voor Humanagement onderzoek gedaan naar een digitale tool voor het meten van circulaire ambities om zo de juiste partners ten aanzien van circulariteit te kunnen vinden. Na verder onderzoek en ontwikkeling door Humanagement in samenwerking met Optimal Planet, heeft dit geresulteerd in de Scan Circulair Organiseren. Ik ben erg trots op mijn bijdrage daaraan!

Het voelt erg vertrouwd om terug te zijn bij Humanagement. Ik ben ambitieus en resultaatgericht, twee eigenschappen die in mijn werk bij Humanagement goed tot zijn recht komen. Door alle kennis die bij Humanagement aanwezig is valt er veel te leren van en/of te sparren met collega Humanagers. Samen met het resultaatgerichte karakter en de veelzijdigheid aan opdrachten zorgt dit ervoor dat ik mijzelf continu kan blijven ontwikkelen.

Vrijetijdsbesteding

Mijn vrije tijd besteed ik graag met familie en vrienden, bijvoorbeeld door uit eten te gaan of een terrasje te pakken bij mooi weer. Daarnaast doe ik aan ballet, lees ik graag een goed boek en ben ik sinds kort begonnen met wielrennen en piano spelen.