Training

Training is de basis voor ontwikkeling

Bij veel organisaties staat training en opleiding hoog op de agenda. Continue ontwikkeling van de individuele medewerker en de organisatie leidt tot kwaliteitsverbetering en innovatie. Om ook op termijn te kunnen blijven voldoen aan de facilitaire behoeften van uw (interne) klanten, zal uw Facilitaire Afdeling zich moeten blijven ontwikkelen en kwalitatief moeten groeien. Een kritische succesfactor hierin is het kunnen werken met mensen die over de juiste competenties en facilitaire attitude beschikken. Een trainingsprogramma op maat, specifiek gericht op de ontwikkelingen binnen uw organisatie kan een goed instrument zijn, dat leidt tot optimalisatie van gedrag en prestaties. Maar ook kennisoverdracht via workshop of een coachingstraject (zowel individueel of voor een team) biedt hiervoor goede mogelijkheden.

Welke vorm van training past bij uw organisatie?

Humanagement kan, in overleg met u, de juiste vorm van training of opleiding voor uw organisatie bepalen. Misschien wilt u binnen uw organisatie een start maken met circulair inkopen, meer kennis ontwikkelen over performancemanagement of dilemma’s met betrekking tot facilitaire ethiek bespreekbaar maken. Voor tal van onderwerpen kunnen wij een workshop, in-company training of presentatie verzorgen. Ook hebben wij ruime ervaring als (dag)voorzitter, discussieleider en/of organisator van strategische werkconferenties. Bij reorganisaties en/of verandertrajecten kan Humanagement, als onafhankelijke partij, een bijdrage leveren aan het leggen van het fundament voor een goede samenwerking door het verzorgen van kick-off bijeenkomsten, werk-sessies met betrokken medewerkers, begeleiding van projectteams et cetera. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

0000-00-00 00:00:00
Training is de basis voor ontwikkeling
Bij veel organisaties staat training en opleiding hoog op de agenda. Continue ontwikkeling van de individuele medewerker en de organisatie leidt tot kwaliteitsverbetering en innovatie.

Coaching

Waarom kiest u voor coaching?
Of u nu start met leidinggeven of juist een jarenlange ervaring binnen uw functie heeft opgebouwd, een goede vorm van coaching kan bijdragen aan een verbetering van uw persoonlijk functioneren en daarmee aan de optimalisering van uw prestaties als facility manager. Ook facility managers met een gedegen theoretische bagage, een dienstverlenende attitude en prima vaardigheden om het brede scala aan diensten en producten op maat te managen, hebben zo nu en dan behoefte aan een vakinhoudelijk klankbord.
Read more

Opleiding en workshop

Opleiding of workshop op locatie
Humanagement kan diverse (meerdaagse) trainingstrajecten of een workshop voor u verzorgen desgewenst in-company of op een externe locatie. Dit kan zowel een meer algemeen onderwerp betreffen zoals projectmanagement, facilitaire serviceconcepten of hospitality als een meer specifiek onderwerp zoals hieronder genoemd bij de FM Academy.
Read more

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route