Expertise

Brainstorm De Nieuwe Werkelijkheid

Recentelijk hebben wij een interessante brainstorm gehad met een aantal van onze relaties over 'de nieuwe werkelijkheid'. Klik hier voor de uitkomsten van deze brainstorm.
 

Humanagement helpt met de facilitaire anderhalve-meter-transitie

Het is een uitdaging van jewelste waar we met zijn allen voor staan: de transitie naar de anderhalve-meter-economie. De situatie is nog steeds fluïde en de stroom aan
veranderende regels, beperkingen, adviezen, onduidelijkheden (en kansen) is groot. En dat zal waarschijnlijk voorlopig de realiteit blijven. Ook ons domein, van Facility
Management, is volop bezig met het anticiperen op en inrichten van de nieuwe werkelijkheid, die voor elke organisatie en iedere sector weer anders zal uitpakken.

Waar het ene bedrijf het thuiswerken ook in de toekomst misschien makkelijk kan faciliteren, dienen er bij een ander moeilijke knopen te worden doorgehakt om de anderhalve-meter-richtlijnen in praktijk te brengen. Hoe maak je van de heropening van het bedrijf een succesvolle start? En wat moet allemaal aangepast zijn op het vlak van veiligheid en hygiëne, zowel qua faciliteiten, arbeidsprocessen als omgangsvormen? Hoe krijg je deze ingrijpende omschakeling zo effectief en pijnloos georganiseerd?

Humanagement beweert niet de waarheid in pacht te hebben, maar wij zijn heel scherp op actuele ontwikkelingen en kunnen wel de relevante vragen stellen en in gesprek met uw organisatie de antwoorden achterhalen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied, met als een van onze specialismen Business Continuity Management, hebben we de juiste kennis en (branchebrede) ervaring om ook deze bijzondere situatie aan te kunnen. De kennis en verschillende componenten hadden we al tot onze beschikking, maar zijn voor deze unieke situatie vertaald naar een speciaal ontwikkelde methodiek. Een methodiek dat, geheel in de lijn van de filosofie van Humanagement, uitgaat van de context van de organisatie om stapsgewijs tot de oplossingen te komen die úw bedrijf op het lijf zijn geschreven. Met resultaten op de korte en lange termijn, zodat de oplossing duurzaam en mensgericht is. Gezamenlijk creëren we zo de situatie van business as (un)usual.

Dat alles begint uiteraard met luisteren. Dat doen we graag, dus neem voor vragen en meer informatie graag contact met ons op via mail@humanagement.nl of direct: Gerard de Bruijn, 06 263 283 93

Expertise door ervaring

Door de brede expertise die Humanagement gedurende meer dan 20 jaar heeft opgebouwd op het vakgebied Facility Management kunnen wij al uw vraagstukken van een maatwerkoplossing voorzien.  Heeft u nieuwbouwplannen of overweegt u Het Nieuwe Werken te implementeren en bent u op zoek naar een projectleider? Staat duurzaamheid hoog op de agenda en wilt u een start maken met circulair inkopen? Bent u op zoek naar een tijdelijke leidinggevende op facilitair gebied? Of wilt u uw facilitaire bedrijfsprocessen optimaliseren en zoekt u een adviseur om gezamenlijk de richting te bepalen? Wij kunnen u van dienst zijn met interim-management, projectmanagement, consultancy, coaching, training en opleiding.

Daarbij ligt voor ons de uitdaging in het gezamenlijk met u realiseren van de beoogde resultaten. Bij alles wat we doen, draait het om mensen, om kennisdelen en vooruitgang.

Expertise binnen ons team

Wij hebben een vast team bestaande uit excellente facilitaire professionals in dienst dat vanuit een gedeelde visie en gemeenschappelijke waarden en normen graag een bijdrage levert aan het succes van onze opdrachtgevers.

Ons team heeft ruime theoretische en praktische vakkennis van Facility Management, aangevuld met specifieke kwaliteiten, onder meer op het gebied van Circulaire Inkoop, Serviceconcepten, Huisvesting en Vastgoed, Crisismanagement, Dienstenmarketing en Bedrijfs- en Organisatiekunde. Kennisdeling en –borging is een belangrijk aspect binnen onze organisatie, we besteden hier veel aandacht aan waardoor de expertise die individuele medewerkers opbouwen ook toegankelijk is voor alle medewerkers binnen het team.

Daarnaast beschikt Humanagement over een breed netwerk, waardoor wij in staat zijn onze expertise te koppelen aan specifieke vakkennis uit andere disciplines. Meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

0000-00-00 00:00:00
Expertise door ervaring
Door de brede expertise die Humanagement gedurende meer dan 20 jaar heeft opgebouwd op het vakgebied Facility Management kunnen wij al uw vraagstukken van een maatwerkoplossing voorzien. Heeft u nieuwbouwplannen of overweegt u Het Nieuwe Werken te implementeren en bent u op zoek naar een projectleider? Staat duurzaamheid hoog op de agenda en wilt u een start maken met circulair inkopen ? Bent u op zoek naar een tijdelijke leidinggevende op facilitair gebied? Of wilt u uw facilitaire bedrijfsprocessen optimaliseren en zoekt u een adviseur om gezamenlijk de richting te bepalen? Wij kunnen u van dienst zijn met interim-management , projectmanagement , consultancy , coaching , training en opleiding .

Interim Management

Wat kan Interim-management voor u betekenen?
Humanagement ondersteunt u met interim-management, uitgevoerd door professionals die gespecialiseerd zijn in Facility Management en beschikken over uitstekende leidinggevende capaciteiten. Vindt u het te vroeg om die noodzakelijke vacature nu te vervullen of bent u op zoek naar een tijdelijke Facility Manager ter overbrugging van zwangerschapsverlof? Zoekt u een tijdelijke 'rechterhand' of heeft u behoefte aan know-how en daadkracht bij het voorbereiden, managen en succesvol opleveren van een organisatieveranderingstraject ?.
Read more

Projectmanagement

Wat is projectmanagement?
Het relatief jonge vakgebied projectmanagement heeft in veel organisaties een vaste plek veroverd. Vrijwel ieder opleidingsinstituut besteedt aandacht aan het onderwerp en organisaties richten specifieke projectmanagementcentra op.
Read more

Consultancy

Wat verwacht u van consultancy?
Indien u op het punt staat een belangrijke organisatieverandering binnen het facilitair bedrijf door te voeren of een beleidsplan te presenteren, dan heeft u wellicht de behoefte hier vooraf met een onafhankelijke deskundige over van gedachten te wisselen. Consultancy biedt u de gelegenheid om Humanagement in te schakelen voor de rol van ideale, objectieve "sparringpartner" en facilitair adviseur, die een eerlijke en belangeloze (second) opinie geeft.
Read more

Training

Training is de basis voor ontwikkeling
Bij veel organisaties staat training en opleiding hoog op de agenda. Continue ontwikkeling van de individuele medewerker en de organisatie leidt tot kwaliteitsverbetering en innovatie.
Read more

Verandermanagement

Facility Management en Organisatieveranderingen
De wereld om ons heen verandert snel. Elke organisatie heeft te maken met dynamiek en een sterk veranderende omgeving.
Read more

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route