Expertise

Expertise door ervaring

Door de brede expertise die Humanagement gedurende meer dan 20 jaar heeft opgebouwd op het vakgebied Facility Management kunnen wij al uw vraagstukken van een maatwerkoplossing voorzien.  Heeft u nieuwbouwplannen of overweegt u Het Nieuwe Werken te implementeren en bent u op zoek naar een projectleider? Staat duurzaamheid hoog op de agenda en wilt u een start maken met circulair inkopen? Bent u op zoek naar een tijdelijke leidinggevende op facilitair gebied? Of wilt u uw facilitaire bedrijfsprocessen optimaliseren en zoekt u een adviseur om gezamenlijk de richting te bepalen? Wij kunnen u van dienst zijn met interim-management, projectmanagement, consultancy, coaching, training en opleiding.

Daarbij ligt voor ons de uitdaging in het gezamenlijk met u realiseren van de beoogde resultaten. Bij alles wat we doen, draait het om mensen, om kennisdelen en vooruitgang.

Expertise binnen ons team

Wij hebben een vast team bestaande uit excellente facilitaire professionals in dienst dat vanuit een gedeelde visie en gemeenschappelijke waarden en normen graag een bijdrage levert aan het succes van onze opdrachtgevers.

Ons team heeft ruime theoretische en praktische vakkennis van Facility Management, aangevuld met specifieke kwaliteiten, onder meer op het gebied van Circulaire Inkoop, Serviceconcepten, Huisvesting en Vastgoed, Crisismanagement, Dienstenmarketing en Bedrijfs- en Organisatiekunde. Kennisdeling en –borging is een belangrijk aspect binnen onze organisatie, we besteden hier veel aandacht aan waardoor de expertise die individuele medewerkers opbouwen ook toegankelijk is voor alle medewerkers binnen het team.

Daarnaast beschikt Humanagement over een breed netwerk, waardoor wij in staat zijn onze expertise te koppelen aan specifieke vakkennis uit andere disciplines. Meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

0000-00-00 00:00:00
Expertise door ervaring
Door de brede expertise die Humanagement gedurende meer dan 20 jaar heeft opgebouwd op het vakgebied Facility Management kunnen wij al uw vraagstukken van een maatwerkoplossing voorzien. Heeft u nieuwbouwplannen of overweegt u Het Nieuwe Werken te implementeren en bent u op zoek naar een projectleider? Staat duurzaamheid hoog op de agenda en wilt u een start maken met circulair inkopen ? Bent u op zoek naar een tijdelijke leidinggevende op facilitair gebied? Of wilt u uw facilitaire bedrijfsprocessen optimaliseren en zoekt u een adviseur om gezamenlijk de richting te bepalen? Wij kunnen u van dienst zijn met interim-management , projectmanagement , consultancy , coaching , training en opleiding .

Interim Management

Wat kan Interim-management voor u betekenen?
Humanagement ondersteunt u met interim-management, uitgevoerd door professionals die gespecialiseerd zijn in Facility Management en beschikken over uitstekende leidinggevende capaciteiten. Vindt u het te vroeg om die noodzakelijke vacature nu te vervullen of bent u op zoek naar een tijdelijke Facility Manager ter overbrugging van zwangerschapsverlof? Zoekt u een tijdelijke 'rechterhand' of heeft u behoefte aan know-how en daadkracht bij het voorbereiden, managen en succesvol opleveren van een organisatieveranderingstraject ?.
Read more

Projectmanagement

Wat is projectmanagement?
Het relatief jonge vakgebied projectmanagement heeft in veel organisaties een vaste plek veroverd. Vrijwel ieder opleidingsinstituut besteedt aandacht aan het onderwerp en organisaties richten specifieke projectmanagementcentra op.
Read more

Consultancy

Wat verwacht u van consultancy?
Indien u op het punt staat een belangrijke organisatieverandering binnen het facilitair bedrijf door te voeren of een beleidsplan te presenteren, dan heeft u wellicht de behoefte hier vooraf met een onafhankelijke deskundige over van gedachten te wisselen. Consultancy biedt u de gelegenheid om Humanagement in te schakelen voor de rol van ideale, objectieve "sparringpartner" en facilitair adviseur, die een eerlijke en belangeloze (second) opinie geeft.
Read more

Training

Training is de basis voor ontwikkeling
Bij veel organisaties staat training en opleiding hoog op de agenda. Continue ontwikkeling van de individuele medewerker en de organisatie leidt tot kwaliteitsverbetering en innovatie.
Read more

Verandermanagement

Facility Management en Organisatieveranderingen
De wereld om ons heen verandert snel. Elke organisatie heeft te maken met dynamiek en een sterk veranderende omgeving.
Read more

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route