Visie

Visie op Facility Management

Humanagement is al ruim 20 jaar werkzaam binnen het facilitaire werkveld en heeft opdrachten uitgevoerd in uiteenlopende organisaties binnen alle branches. Onze visie op Facility Management heeft als uitgangspunt de “outside-in benadering’ , waarbij we van buiten naar binnen denken en werken. Wanneer wij goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en de context waarin uw organisatie opereert en inzicht hebben in de wijze waarop dit uw primaire proces en de (markt)omstandigheden beïnvloedt, dan kunnen wij dit vertalen naar een passende facilitaire dienstverlening.

Uitgangspunt van deze visie is het streven naar core-conforme dienstverlening.  Dit houdt in dat de facilitaire dienstverlening naadloos aansluit op de behoeften van de klant, rekening houdend met de aard en omvang van het primaire proces en de specifieke organisatiekenmerken.

Visie op ontwikkelingen

Humanagement richt haar blik ook buiten uw organisatie op het vakgebied Facility Management. Wij vinden het belangrijk om voor onze medewerkers, naast hun werk als interim- en projectmanager tijd beschikbaar te stellen voor persoonlijke ontwikkeling, kennisuitwisseling en het leveren van een bijdrage aan het vakgebied. Op deze wijze weten wij de talenten aan ons te binden en ook opdrachtgevers ervaren de meerwaarde. Een Humanager neemt niet alleen zijn/haar eigen kennis en ervaring mee, maar dat van ons gehele team. Deze werkwijze trekt gedreven en betrokken facilitaire professionals aan.
Trends en onderzoeksresultaten worden nauwlettend gevolgd en waar mogelijk en gewenst geïmplementeerd in de praktijk. Bovendien werken we zelf actief mee aan o.a. gastcolleges, presentaties, afstudeeronderzoeken en publicaties en leveren zodoende een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied.

Visie op ondernemen

Binnen de visie van Humanagement past ook aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. In het kader daarvan hebben wij de Green Deal Circulaire Gebouwen ondertekend en nemen deel aan de Green Deal Circulair Inkopen.

 

0000-00-00 00:00:00
Visie op Facility Management
Humanagement is al ruim 20 jaar werkzaam binnen het facilitaire werkveld en heeft opdrachten uitgevoerd in uiteenlopende organisaties binnen alle branches. Onze visie op Facility Management heeft als uitgangspunt de “outside-in benadering’ , waarbij we van buiten naar binnen denken en werken.

Over Humanagement

Humanagement is specialist in Facility Management
Humanagement is een onafhankelijk managementbureau dat gespecialiseerd is in Facility Management. Wij verzorgen interim-management en projectmanagement op facilitair gebied en adviseren en ondersteunen organisaties bij het managen en optimaliseren van facilitaire bedrijfsprocessen.
Read more

Onderzoeksthema's

Humanagement is specialist binnen het vakgebied Facility Management . Los van de interim- en projectmanagementopdrachten die Humanagement uitvoert, besteden wij structureel tijd aan ontwikkelingen op het facilitaire vakgebied.
Read more

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route