Trish Valk

 

 

 

Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2017

HBO Facility Management, Haagse Hogeschool

2017-05-23 16:42:13
Na mijn HBO-studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool, ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies binnen de hospitality branche. Per 15 mei 2017 ben ik met veel enthousiasme gestart als interim- en projectmanager bij Humanagement.

Na mijn HBO-studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool, ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies binnen de hospitality branche. Per 15 mei 2017 ben ik met veel enthousiasme gestart als interim- en projectmanager bij Humanagement. In mijn voorgaande functies heb ik ervaring opgedaan met projectmanagement, procesmanagement, en verandermanagement op facilitair gebied.

Als persoon ben ik enthousiast, gedreven en een perfectionist. Ik beschik over een sterk organisatievermogen en werk resultaatgericht. Ik functioneer het beste in een hectische omgeving waar ik continue uitgedaagd word en op zoek moet naar de optimale oplossing.


Expertise

In mijn voorgaande functies heb ik leidinggevende ervaring opgedaan binnen de hospitality branche. Hospitality is hierdoor onderdeel geworden van mijn dagelijks handelen. Hospitality, gastvrijheid, gastgerichtheid en klantbeleving zijn termen die afgelopen jaren steeds belangrijker zijn geworden, ook binnen FM. Met constante focus op bovengenoemde termen kan een facilitaire organisatie toegevoegde waarde bieden aan het primaire proces.
 

Werken bij Humanagement

Het vergaren van veelzijdige kennis binnen diverse werkomgevingen, de afwisseling van verschillende opdrachten en tegelijk onderdeel zijn van een betrokken team van professionals, spreekt mij erg aan. De overstap naar Humanagement is een bewuste stap geweest om mij breder te ontwikkelen en mijn expertises op facilitair gebied in te kunnen inzetten bij diverse organisaties en sectoren.


Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd kan ik mijn ei kwijt in crossfit, wintersport, reizen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast hecht veel waarde aan mijn familie en vrienden!

 

E-mail: t.valk@humanagement.nl

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route