Sandra van Eijk

 

 

 

Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2011

HBO Facility Management

2016-07-20 09:10:37
Pragmatisch, groot aanpassingsvermogen en oog voor de “mens”, dat zijn kernwoorden die mij beschrijven. Ik benader anderen open en enthousiast en ben in staat een goede verstandhouding tot stand te brengen.

Pragmatisch, groot aanpassingsvermogen en oog voor de “mens”, dat zijn kernwoorden die mij beschrijven. Ik benader anderen open en enthousiast en ben in staat een goede verstandhouding tot stand te brengen. Mijn manier van leidinggeven kenmerkt zich door de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf neer te leggen en hen van daar uit te ondersteunen om de beoogde resultaten te bereiken. Van mijn omgeving krijg ik terug dat ik een eerlijk en prettig mens ben om mee te werken en een vrolijke en frisse noot ben.

 

Expertise

De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij een aantal aanbestedingstrajecten van verschillende percelen en bij de selectie en implementatie van diverse softwaresystemen waaronder het FMIS. Ik heb verschillende huisvestingsprojecten gerealiseerd en projecten in de breedste zin.

 

Reden Humanagement

Hetgeen mij aanspreekt aan ons werk is het vergaren van veelzijdige kennis in verschillende werkomgevingen, de afwisseling die dit met zich meebrengt en het continue aangaan van nieuwe uitdagingen. Naast mijn collega's van Humanagement heb ik ook nog eens de collega's bij de opdrachtgever, dus een rijk mens wat dat betreft.

 

Leukste opdracht

De realisatie van het Nationale Nederlanden Douwe Egberts café. Het leuke van de realisatie van een openbaar café vind ik, naast de projectmatige uitdagingen om dit in een zeer kort tijdsbestek en binnen budget te realiseren, dat het resultaat, in tegenstelling tot veel andere projecten, voor iedereen zichtbaar is. Het resultaat kun je met trots laten zien.

 

Vrijetijdsbesteding

Na de werkweek vind ik het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn. Samen met mijn man besteed ik veel tijd aan het verbouwen van onze woning wat erg veel voldoening geeft. Daarnaast tennis ik veel, van trainen tot het spelen van competitie en open toernooien en daar waar de tijd het toelaat, ga ik graag nog een rondje hardlopen.

 

Email: s.vaneijk@humanagement.nl

     

                   

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route