Sandra van Eijk

 

 

 

Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2011

HBO Facility Management

2016-07-20 09:10:37
Pragmatisch, groot aanpassingsvermogen en oog voor de “mens”, dat zijn kernwoorden die mij beschrijven. Ik benader anderen open en enthousiast en ben in staat een goede verstandhouding tot stand te brengen.

Pragmatisch, groot aanpassingsvermogen en oog voor de “mens”, dat zijn kernwoorden die mij beschrijven. Ik benader anderen open en enthousiast en ben in staat een goede verstandhouding tot stand te brengen. Mijn manier van leidinggeven kenmerkt zich door de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf neer te leggen en hen van daar uit te ondersteunen om de beoogde resultaten te bereiken. Van mijn omgeving krijg ik terug dat ik een eerlijk en prettig mens ben om mee te werken en een vrolijke en frisse noot ben.

 

Expertise

Naast mijn vakkennis heb ik ervaring vanuit verschillende rollen. Als leidinggevende heb ik zowel grote als kleinere teams aangestuurd en gecoacht, van uiteenlopende projecten ben ik als projectmanager verantwoordelijk geweest voor de realisatie en ik heb diverse adviesopdrachten mogen uitvoeren.

 

Werken bij Humanagement

De afwisseling die het werk bevat, de energie die ik krijg van de diversiteit aan vraagstukken en opdrachtgevers en het werken met facilitaire professionals in alle lagen van de organisatie maken dat ik het werk met veel plezier doe. Daarnaast ben ik bevoorrecht samen te werken en te kunnen sparren met het hechte en betrokken professionele team van Humanagement.

 

Leukste opdracht

Dat vind ik een lastige. Ik heb ontzettend veel leuke opdrachten mogen uitvoeren. Allemaal om een verschillende reden. Het leuke van de realisatie van een openbare Nationale Nederlanden Douwe Egberts café is dat het naast de projectmatige uitdagingen het resultaat, in tegenstelling tot veel andere projecten, voor iedereen zichtbaar is. Dit resultaat kan ik met trots laten zien. Maar de opdrachten waarin ik leiding heb mogen geven aan teams en medewerkers heb kunnen coachen daar kijk ik met heel veel voldoening op terug. Met name in die situaties waarin ook is uitgesproken dat men veel heeft geleerd tijdens mijn interim periode.

 

Vrijetijdsbesteding

Na de werkweek vind ik het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn. Samen met mijn man besteed ik veel tijd aan het verbouwen van onze woning wat erg veel voldoening geeft. Daarnaast wandel ik veel met onze Grote Zwitserse Sennenhond en tennis ik meerdere keren per week, waarbij ik streef naar een steeds beter resultaat en 100% winst.

 

Email: s.vaneijk@humanagement.nl

     

                   

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route