Marleen Burger

 

Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds oktober 2017

International Real Estate and Facility Management NHTV

2017-12-12 14:51:48
Tijdens mijn studie International Real Estate and Facility Management aan de NHTV in Breda heb ik mijn passie voor het creëren van een optimale omgeving ontwikkeld. Ik zou mijzelf omschrijven als analytisch, communicatief vaardig, service-gericht en gestructureerd.

Tijdens mijn studie International Real Estate and Facility Management aan de NHTV in Breda heb ik mijn passie voor het creëren van een optimale omgeving ontwikkeld. Ik zou mijzelf omschrijven als analytisch, communicatief vaardig, service-gericht en gestructureerd. Daarnaast heb ik een scherp oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met deze kwaliteiten en mijn professionele houding hoop ik een toegevoegde waarde te leveren door mensen en processen met elkaar te verbinden en de facilitaire processen te borgen. Ik haal energie en voldoening uit door met de opdrachtgever oplossingsgericht samen te werken en zichtbare positieve resultaten te halen.


Expertise

Tijdens mijn studie heb ik aan een uitwisselingsprogramma deelgenomen in Finland waarbij ik een vakkenpakket heb gevolgd en ik mijzelf heb gefocust op verschillende culturen en communicatiestijlen binnen een werkomgeving. Ik vind het interessant en een uitdaging om verschillende groepen met elkaar te verbinden.

Door mijn stage bij CBRE in Londen heb ik een groot interesse gekregen in veranderingsmanagement en daarom heb ik ervoor gekozen om in het laatste jaar van mijn studie de extra minor ‘Changing Business in a Modern World’ te volgen.

Als afstudeeropdracht heb ik een meetinstrument ontwikkeld die het gedrag van werknemers in kaart brengt vanuit de Bricks (huisvesting), Bytes (ICT) en Behaviour (gedrag) aspecten, en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden door het toevoegen van workplace nudges in de werkomgeving.

In februari 2018 hoop ik mijn opleiding af te ronden en mijn diploma Bachelor of Business Administration in ontvangst te nemen.


Werken bij Humanagement

Sinds oktober 2017 werk ik met veel enthousiasme voor Humanagement. Een hecht en betrokken team met dezelfde passie maakt het leuk om met elkaar ervaringen en kennis te delen. Dit in combinatie met de veelzijdigheid van de projecten zorgt ervoor dat ik mijzelf continu blijf ontwikkelen in de breedste zin van het woord.


Vrijetijdsbesteding

Zeilen is een van mijn favoriete bezigheden. Van jongs af aan ben ik in de zomer op de Friese meren te vinden. Daarnaast reis ik en ontdek ik erg graag andere culturen. In 2012 ben ik acht maanden in Zuidoost-Azië geweest voor vrijwilligerswerk en reizen. Tijdens mijn studie ben ik zes maanden op uitwisseling gegaan in Jyväskyla in Finland en zes maanden stage in Londen. Verder hecht ik veel waarde aan mijn familie, vriend en vrienden en ik breng graag tijd met hen door.

Email: m.burger@humanagement.nl 

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route