Marcel Bosdijk

 

 

Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds juli 2017

HBO Facilitaire Dienstverlening aan de Haagse Hogeschool

2017-07-10 14:27:26
Na een start in de commerciële sector heb ik overwegend gewerkt binnen de (semi) overheid. De afgelopen 20 jaar heb ik verschillende functies vervuld en ruime ervaring opgedaan op het gebied van facilitymanagement en vooral huisvesting.

Na een start in de commerciële sector heb ik overwegend gewerkt binnen de (semi) overheid. De afgelopen 20 jaar heb ik verschillende functies vervuld en ruime ervaring opgedaan op het gebied van facilitymanagement en vooral huisvesting. Zowel qua beheer als projectmatig.

De basis voor mijn dienstverlenende instelling en aanpak is gelegd tijdens vakantiewerk in de horeca en mijn werk in het hotelwezen.  Via Arbeidsvoorziening/CWI en de Gemeente Den Haag ben ik per juli 2017 gestart bij Humanagement.

Mijn kracht zit in het bouwen aan een goede relatie welke primair is gericht op het gezamenlijk belang. De verbinding leggen tussen de verschillende (facilitaire) organisatieonderdelen onderling en de klantorganisatie. Op alle niveaus met aandacht voor de verbinding tussen uitvoering en beleid.

 

Expertise

Huisvesting: het inrichten en verbouwen van panden, het organiseren van verhuizingen, het aanhuren of afstoten van panden, het invoeren van verschillende werkplekconcepten.

Facilitair: het dagelijks beheer, het implementeren van contracten binnen omvangrijke organisaties, inkooptrajecten, ruimtebeheer.

Relatiebeheer: accountmanagement op operationeel, tactisch en strategisch niveau, het afstemmen van klantbehoefte op de facilitaire dienstverlening.

 

Werken bij Humanagement

Humanagement ervaar ik als een bedrijf met leuke, enthousiaste en professionele medewerkers waar brede kennis en ervaring van het facilitaire werkveld aanwezig is. Een inspirerende omgeving, ook voor iemand met een ruime werkervaring. Ik ga bij Humanagement met veel plezier een uitdagende en interessante periode tegemoet.

 

Leukste opdracht

Mijn start bij Humanagement is direct de start van mijn eerste klus. Het facilitairebedrijf van de  Nationale Politie (PDC) heeft onder andere een grote opgave op huisvestingsgebied. In de ondersteuning van de verschillende stuurgroepen huisvesting ben ik betrokken bij deze interessante ontwikkelingen.

 

Vrijetijdsbesteding

Mijn vrije tijd gebruik ik graag om te sporten (racefietsen, beachvolleybal en af en toe tennis). Daarnaast ga ik graag naar het theater voor zowel bekende als de wat onbekendere voorstellingen. Boeken lezen lukt me erg goed tijdens vakanties, daarbuiten schiet het er nogal eens bij in. De ideale vakantie is een combinatie van sportief, snufje cultuur en soms eens even lekker niks doen. Ik ben getrouwd en heb twee studerende dochters.

 

E-mail: m.bosdijk@humanagement.nl

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route