Laura Barendregt - Kramer

 

 

 

Interim en Projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2014

HBO Facility Management Hogeschool INHolland

Post HBO Facility Management IFMEC

2016-07-20 09:13:44
Na 5 jaar als facilitair accountmanager bij HVO-Querido gewerkt te hebben, ben ik sinds 15 juni 2014 werkzaam als interim- en projectmanager bij Humanagement. Ik ben een ambitieuze professional met veel doorzettingsvermogen.

Na 5 jaar als facilitair accountmanager bij HVO-Querido gewerkt te hebben, ben ik sinds 15 juni 2014 werkzaam als interim- en projectmanager bij Humanagement. Ik ben een ambitieuze professional met veel doorzettingsvermogen. Mijn instelling is flexibel en zelfstandig, maar ik ben daarnaast ook een echte teamplayer. Het verbinden van mensen en processen is een van mijn krachten. Ik ben daarnaast in staat om situaties en problemen goed te analyseren en tot overtuigende adviezen en oplossingen te komen. Hierbij horen communicatieve vaardigheden, initiatiefrijk zijn en stressbestendigheid waardoor beoogde resultaten snel bereikt worden. Als leidinggevende probeer ik mensen zoveel mogelijk mee te nemen in het denkproces en te stimuleren tot eigen initiatief.

 

Expertise

Accountmanagement, adviesstukken schrijven, regieorganisaties (dit was ook het onderwerp van mijn scriptie waarmee ik in 2013 de postHBO opleiding cum laude heb afgerond), leidinggeven, hospitality.

 

Werken bij Humanagement

Na 5 jaar in de zorgsector te hebben gewerkt, wilde ik graag op een “facilitaire ontdekkingstocht”. Bij Humanagement krijg ik hier de kans voor door bij verschillende opdrachtgevers mijn kennis en ervaring te kunnen toepassen en mezelf daarbij verder te ontwikkelen.

Daarnaast bestaat Humanagement uit een klein en hecht team, wat als een warm bad voelt!

 

Leukste opdracht

Mijn leukste opdracht is de invulling van de functie van Facilitair Manager a.i. bij Holland Casino Amsterdam. Hier heb ik in een korte tijd een goede band met het team opgebouwd en vorm kunnen geven aan de inrichting van de afdeling. Het was fantastisch dat ik in deze periode een facilitaire bijdrage heb kunnen leveren aan een groot internationaal evenement; Master classics of poker. Voor mij komt hier alles samen: verbinden, diversiteit, organiseren en mooie resultaten! 

 

Lid van vereniging/bijdrage vakgebied

Sinds schooljaar 2014/2015 zit ik in de beroepenveldcommissie van de Hogeschool Inholland Diemen. Ontzettend mooi om een bijdrage te mogen leveren aan de inhoud van de opleiding Facilitair Management en daarmee onderwijs en het werkveld dichter bij elkaar te brengen. 


Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om mijn tijd te besteden aan de belangrijke mensen om mij heen. Daarnaast ga ik graag uit eten, pak ik een terrasje bij mooi weer en breng ik geregeld een bezoek aan de bioscoop en het theater. Verder tennis en golf ik en probeer ik zoveel mogelijk tijd vrij te maken om te reizen. 

 

Email: l.kramer@humanagement.nl 

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route