Jurran Galistan

 

 

Interim- en Projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds juli 2015

HBO Facility Management

Msc Business Administration Management Consulting

 

 

2016-07-20 09:14:40
Sinds juli 2015 ben ik werkzaam voor Humanagement. Als interim-/projectmanager ondersteun ik organisaties bij het oplossen van kritische knelpunten binnen hun bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen.

Sinds juli 2015 ben ik werkzaam voor Humanagement. Als interim-/projectmanager ondersteun ik organisaties bij het oplossen van kritische knelpunten binnen hun bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen. Op basis van analytische vaardigheden en oplossingsgericht werken tracht ik organisaties te professionaliseren, met meer efficiëntie te laten functioneren en financieel gezond te krijgen. Uiteraard neem ik hierbij mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Binnen opdrachten gebruik ik mijn communicatieve en sociale vaardigheden van operationeel tot strategisch niveau. Daarnaast hanteer ik persoonlijke, maar ook algemene lessons learned om doelgericht tot de beste resultaten te komen. Bovendien probeer ik altijd eventuele kritiek en tegenslagen om te zetten in positieve energie voor mezelf en mijn omgeving.

Expertise

De afgelopen jaren heb ik met name ervaring opgedaan op het gebied van business analyses, FMIS, front- en backoffice, gebouwbeheer, logistiek, procesmanagement, projectmanagement en verandermanagement. Variërende expertises, iets dat past bij mijn persoonlijkheid, daar ik een brede interesse heb in (facilitaire) onderwerpen.  

Werken bij Humanagement

Voordat ik als interim-/projectmanager aan de start ging bij Humanagement, heb ik nagedacht over de beste vervolgstap in mijn carrière. Na een zorgvuldige afweging heb ik gekozen voor Humanagement. Humanagement heeft een grote focus op persoonlijke ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van mijn huidige expertises bij gerenomeerde opdrachtgevers en met interne en externe professionals, geeft Humanagement mij de kans om voor mij nog onbekende gebieden te ontdekken en mezelf te ontplooien. Verder geeft Humanagement mij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn werkzaamheden in te delen en uit te voeren. Deze hoge mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheid past bij mij.

Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. Daarnaast heb ik een grote passie voor voetbal, waar ik vooral in mijn jeugd veel energie in heb gestoken. Momenteel deel ik deze passie met vrienden in een vriendenteam, waar de derde helft minimaal even belangrijk is als de eerste en de tweede!

Email: j.galistan@humanagement.nl 

     

Volg ons op

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route