Heleen de Haas

 

 

Office Manager

Werkzaam bij Humanagement sinds oktober 2017

HBO Hoge Hotelschool Den Haag

 

 

2016-07-20 09:14:40
Na mijn studie ben ik gaan werken in de werving & selectiebranche waarna al snel mijn voorkeur voor Office Management duidelijk werd. Na 4 jaar ben ik naar Frankrijk verhuisd om mijn droom om een eigen hotel in de Alpen te leiden na te gaan, om vervolgens in 2009 weer terug te keren naar Nederland.

Na mijn studie ben ik gaan werken in de werving & selectiebranche waarna al snel mijn voorkeur voor Office Management duidelijk werd. Na 4 jaar ben ik naar Frankrijk verhuisd om mijn droom om een eigen hotel in de Alpen te leiden na te gaan, om vervolgens in 2009 weer terug te keren naar Nederland. Inmiddels ben ik gestart bij Humanagement als Office Manager en ben ik verantwoordelijk voor de gehele interne organisatie van Humanagement. In deze brede en centrale rol voor de directie en mijn collega's kom ik volledig tot mijn recht.


Expertise

Ik ben met name sterk in het plannen en organiseren, ik werk zeer gestructureerd, resultaatgericht, perfectionistisch en ik heb oog voor detail. Hiernaast stel ik mij professioneel op en hecht ik veel waarde aan kwaliteit. Ik functioneer het best in een professionele werkomgeving waar ik met mijn collega's het optimale kan bereiken maar waar ook gelachen wordt! 


Werken bij Humanagement

Voordat ik als Office Manager aan de slag ging bij Humanagement, heb ik nagedacht over de beste vervolgstap in mijn carrière. Na een zorgvuldige afweging heb ik gekozen voor Humanagement. Humanagement heeft een grote focus op persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid. Humanagement geeft mij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn werkzaamheden in te delen en uit te voeren. Deze hoge mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheid past bij mij.


Vrijetijdsbesteding

Zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn man, twee dochters en onze hond.  Hiernaast hou ik van lekker eten, een goed glas wijn en ik ga heel graag op wintersport. 

Email: h.dehaas@humanagement.nl 

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route