Gerard de Bruijn

Directeur-eigenaar

Werkzaam bij Humanagement sinds 1996

Toegepaste huishoudwetenschappen (HBO)

Beleids- en organisatiewetenschappen (WO)

2016-07-20 09:10:18
In 1996 ben ik als afstudeerder gestart bij Humanagement. Al tijdens mijn afstudeertraject rolde ik in mijn eerste interim opdracht en ben ik als eerste medewerker in dienst getreden bij Humanagement.

In 1996 ben ik als afstudeerder gestart bij Humanagement. Al tijdens mijn afstudeertraject rolde ik in mijn eerste interim opdracht en ben ik als eerste medewerker in dienst getreden bij Humanagement. Naast het invullen van vele interim- en projectmanagement opdrachten heb ik vanaf dag één mee kunnen denken en werken aan de verdere ontwikkeling van Humanagement. Op 1 januari 2004 ben ik medevennoot geworden om per 1 juli 2010 directeur-eigenaar te worden. Tot op de dag van vandaag combineer ik dit met het uitvoeren van opdrachten.

Gedurende mijn carrière ben ik erachter gekomen dat ik met mijn open persoonlijkheid in een dynamische omgeving het best tot mijn recht kom. Ik ben gericht op ontwikkeling en benut mijn expressiviteit en overtuigingskracht om mensen mee te nemen in verbeterslagen. De afwisseling van interim- en projectmanagement opdrachten blijft heel aantrekkelijk en het is altijd spannend om in een nieuwe omgeving intensief met mensen samen te werken.


Mensen - maatwerk - motiverend

Mijn kennis en ervaring ligt vooral op het gebied van organisatieverandering, besturingsfilosofie en serviceconcepten. Bij diverse opdrachtgevers als Unilever, Parnassia Bavogroep en de Provincie Flevoland, heb ik daardoor succesvolle opdrachten uitgevoerd. Het werken met mensen, het leveren van maatwerk oplossingen en dat op een motiverende manier bereiken, is voor mij een grote drijfveer.

De mooiste periode in mijn carrière was wellicht de periode dat ik voor de ING meerdere rollen heb mogen vervullen: van Relatiebeheerder (facilitair convenant van 25 miljoen euro per jaar) tot projectmanager verhuizing 2000N (4.500 werkplekken in één weekend).


Kennis

Het delen van kennis vind ik belangrijk en leuk. Humanagement onderhoudt met alle HBO opleidingen intensieve contacten. Het geven van (gast)colleges blijft inspirerend. Ook buiten het onderwijs vind ik het leuk om kennis te delen en te spreken op congressen of seminars, dan wel te participeren in kennisbijeenkomsten.

Een extra band heb ik nog steeds met de Haagse Hogeschool en met veel plezier zijn we Strategisch partner van FM Alumni.

 

Vrije tijd

De spaarzame vrije tijd die overblijft, benut ik graag om te sporten (fietsen door de duinen, (berg)wandelen en zaalvoetbal), natuurlijk zoveel mogelijk tijd voor mijn dochters (onder andere als coach van hun hockeyteam) en gezelligheid met vrienden en familie.

 

 

Email: g.debruijn@humanagement.nl 

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route