Geerke Versteeg

 

Werkzaam bij Humanagement sinds april 2012

HBO Facility Management

MSc Real Estate

2016-07-20 09:14:04
Na drie jaar als HNW-adviseur gewerkt te hebben, ben ik april 2012 gestart bij Humanagement als interim- en projectmanager. Het neerzetten van concrete resultaten past erg goed bij mij.

Na drie jaar als HNW-adviseur gewerkt te hebben, ben ik april 2012 gestart bij Humanagement als interim- en projectmanager. Het neerzetten van concrete resultaten past erg goed bij mij. Je kunt mij het best omschriijven als resultaatgericht, gedreven en betrouwbaar. Ik kan met flair organiseren, ook onder druk. Een kick krijg ik van het halen van deadlines en ik haal veel energie uit het ontzorgen van mijn collega's en opdrachtgevers.

 

Expertise

Circulair inkopen, concept ontwikkeling, het nieuwe werken, social media, werkomgevingsconcepten, concretiseren van ideeën naar een plan.

 

Werken bij Humanagement

Het werken bij Humanagement voelt als onderdeel zijn van een hecht team, waarbij er altijd ruimte is voor persoonlijke aandacht en groei. Het sparren met je collega's zorgt voor een ander perspectief op een probleem in je project. De dag in de week die beschikbaar is voor productontwikkeling, relatiebeheer et cetera zorgt ervoor dat je daarna weer met een frisse blik aan je project verder kan werken.

 

Leukste opdracht

Mijn leukste opdracht was de realisatie van de 24-uurs werkomgeving van het OBI (Operationeel Besturingscentrum Infra) in Utrecht. Deze opdracht heeft me veel leermomenten opgeleverd. Communicatie, het goedkeuringsproces, een failliete wandenleverancier en brandalarmen zorgden voor genoeg uitdagingen. Het resultaat is een tevreden opdrachtgever en daar ben ik erg trots op.

 

Lid van Verenigingen/bijdragen aan vakgebied

Van 2009 tot 2012 heb ik een bestuursfunctie bij F-MEX vervuld als programmamanager Excellence Program. In dit programma biedt F-mex talentvolle FM-studenten een kans en begeleiding om zich teprofileren en te ontwikkelen in het vakgebied. Momenteel ben ik lid van FMN en bezoek ik IPMA bijeenkomsten. Tevens schrijf ik artikelen in diverse FM-vakbladen. 

 

Vrijetijdsbesteding

Mijn grote passie is eten en alles wat daarom heen hangt: zelf koken, uit eten gaan, mooie serviezen en glaswerk et cetera. Zeven jaar horeca heeft zijn sporen nagelaten en ik kan dan ook enorm genieten van gezellig eten met vrienden in een goed restaurant of thuis. Daarnaast houd ik van tradities (en deze in ere houden) en ben ik o.a. daarom secretaris geworden bij de Oranjevereniging Rijsoord.

 

Email: g.versteeg@humanagement.nl 

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route