Anita Hoog

 

 

Officemanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 1996

Hoger Laboratorium Onderwijs

KHO Informatica

2016-07-20 09:14:58
Na ruim 12 jaar als analiste bij diverse laboratoria te hebben gewerkt, heb ik in 1996 ervoor gekozen de overstap te maken naar een ‘kantoorfunctie’ als officemanager bij Humanagement. Omdat ik al daarvoor, vanaf de oprichting, bij Humanagement betrokken ben, heeft het altijd echt als ‘mijn bedrijf’ gevoeld en ik ben nog steeds blij met de keuze die ik heb gemaakt.

Na ruim 12 jaar als analiste bij diverse laboratoria te hebben gewerkt, heb ik in 1996 ervoor gekozen de overstap te maken naar een ‘kantoorfunctie’ als officemanager bij Humanagement. Omdat ik al daarvoor, vanaf de oprichting, bij Humanagement betrokken ben, heeft het altijd echt als ‘mijn bedrijf’ gevoeld en ik ben nog steeds blij met de keuze die ik heb gemaakt.

 

Spin in het web

Als officemanager ben ik verantwoordelijk voor de administratief/organisatorische en ondersteunende taken binnen Humanagement. Een leuke, afwisselende functie in een veelzijdig team met fijne collega's. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn voor mij  de financiële administratie, rapportages en de personeelsadministratie. Aangezien Humanagement is gecertificeerd voor de NEN 4400 vindt er ook jaarlijks een audit voor deze onderdelen plaats. Maar ook het voorbereiden van offertes en aanbestedingen, het actualiseren van de website, ICT en het beheer van de kennisdatabank behoren tot mijn werkzaamheden. Als ondersteuner pur sang voel ik me helemaal op mijn plek, en functioneer ik als ‘spin in het web’ voor de directie en mijn collega’s in het werkveld.

Daarnaast ben ik betrokken bij diverse projecten, met name op het gebied van bouwprojectmanagement en kwaliteitsmanagement. Vaak vanuit kantoor, maar ook wel op locatie. Ik vind het een uitdaging om mij snel in te werken in een nieuw project en een bijdrage te kunnen leveren aan de beoogde resultaten.

 

Leukste project

Het leukste project waar ik gewerkt heb, was het Nutshuis in Den Haag. Als bouwsecretaris was ik daar vanaf het begin tot het einde betrokken bij de metaformose van een gedateerd bankgebouw in een volledig gerestaureerd, prachtig monument dat een centrale, publieke functie heeft in de binnenstad.

 

Vrijetijdsbesteding

Samen, familie en vrienden, huis en tuin, lekker koken of uit eten, onze stamkroeg, dansen-dansen-dansen, yoga en golf.

 

Email: a.hoog@humanagement.nl 

      

Volg ons op

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route