Angela kleine Schaars

 

Interim- en projectmanager
In dienst bij Humanagement sinds augustus 2016

HBO Facility Management aan de Haagse Hogeschool

2016-10-04 15:53:29
Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Na een half jaar voor Sodexo Altys te hebben gewerkt, ben ik gaan werken voor het Haaglanden Medisch Centrum.

Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Na een half jaar voor Sodexo Altys te hebben gewerkt, ben ik gaan werken voor het Haaglanden Medisch Centrum. Als stafmedewerker van de facilitaire organisatie heb ik mijzelf in veel verschillende rollen mogen ontwikkelen. Als projectmanager, adviseur, auditor en accountmanager van de facilitaire organisatie heb ik een ontzettend leuke en leerzame tijd gehad. Toch werd het op een gegeven moment tijd voor een nieuwe uitdaging. In augustus 2016 ben ik bij Humanagement gaan werken.

Woorden waarmee ik mijzelf als persoon graag omschrijf zijn nuchter, rustig, loyaal en ijverig. Ik ben analytisch en pragmatisch ingesteld en ik haal vooral plezier uit het verbinden van activiteiten, processen en mensen.

 

Expertise

Bij Humanagement heb ik inmiddels ervaring opgedaan in projectmanagement, contractmanagement en adviestrajecten. Onderwerpen die regelmatig terugkomen zijn werkplekconcepten, (Europese) aanbestedingstrajecten en de inrichting van facilitaire organisaties.    

Mijn werkwijze is altijd gestructureerd en resultaatgericht. Ik heb het doel duidelijk voor ogen en haal veel energie uit het behalen van geformuleerde doelstellingen, zowel in teamverband als zelfstandig. 

 

Werken bij Humanagement

Werken voor Humanagement betekent veel aandacht voor ontwikkeling. De afwisseling in werkomgevingen en opdrachten, gecombineerd met de intensieve coaching vanuit Humanagement maakt dat je in relatief korte tijd veel leert over zowel het vakgebied als over jezelf.

Daarnaast is het erg prettig om in een hecht team van enthousiaste professionals te werken waarbij ruimte wordt gegeven voor nevenactiviteiten, kennisverbreding en onderling overleg.

Bij Humanagement groei je als professional én als persoon.

 

Vrijetijdsbesteding

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Lekker uit eten, samen koken, bootje varen of een filmpje pakken in de bioscoop.

 

E-mail: a.kleineschaars@humanagement.nl

     

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route