Ons team van Humanagers

 

Humanagers kenmerken zich door een gedegen kennis van het facilitaire werkveld en relevante managementervaring binnen diverse sectoren. Een uitstekend team van facilitaire professionals dat vanuit een gedeelde visie en gemeenschappelijke waarden en normen graag een bijdrage levert aan het succes van onze opdrachtgevers. Humanagement werkt met een team van medewerkers in eigen dienst.

Gerard de Bruijn

In 1996 ben ik als afstudeerder gestart bij Humanagement. Al tijdens mijn afstudeertraject rolde ik in mijn eerste interim opdracht en ben ik als eerste medewerker in dienst getreden bij Humanagement.
Read more

Maybrit Admiraal

Na mijn afstuderen heb ik eerst een aantal jaren internationale ervaring opgedaan en mij gefocust op (ver)bouwprojecten, om vervolgens kort na de oprichting van Humanagement het team te versterken. Fantastisch om een bedrijf van scratch af aan te hebben kunnen opbouwen.
Read more

Sandra van Eijk

Na mijn studie heb ik de eerste jaren met name in de gezondheidszorg gewerkt. Wat een mooie branche vind ik dat. Facilitair is daar zo veelzijdig en het doet er nog veel meer toe dan in een bijvoorbeeld een kantooromgeving.
Read more

Stan Ottevanger

Sinds juli 2011 werk ik met veel plezier voor Humanagement als Interim- en Projectmanager. Na mijn afstudeeronderzoek, naar de consequenties van resultaatgericht contracteren voor opdrachtgevers, ben ik in dienst getreden bij Humanagement.
Read more

Laura Barendregt

Na 5 jaar als facilitair accountmanager bij HVO-Querido gewerkt te hebben, ben ik sinds 15 juni 2014 werkzaam als interim- en projectmanager bij Humanagement. Ik ben een ambitieuze professional met veel doorzettingsvermogen.
Read more

Pieter Zeilstra

Na 8 jaar met heel veel plezier bij het Albert Schweitzer ziekenhuis te hebben gewerkt - eerst als Coördinator Front Office en later als Afdelingshoofd Logistiek / MT lid - ben ik sinds december 2013 werkzaam voor Humanagement. Voor mij een hele bewuste en mooie stap om mijzelf breder te ontwikkelen en mijn expertise op facilitair gebied in diverse sectoren te kunnen inzetten.
Read more

Heleen de Haas

Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool ben ik gaan werken in de werving & selectiebranche waarna al snel mijn voorkeur voor Office Management duidelijk werd. Na vier jaar ben ik naar Frankrijk verhuisd om een eigen hotel in de Alpen te leiden.
Read more

Marcel Bosdijk

Na een start in de commerciële sector heb ik overwegend gewerkt binnen de (semi) overheid. De afgelopen 20 jaar heb ik verschillende functies vervuld en ruime ervaring opgedaan op het gebied van facility management en vooral huisvesting, zowel qua beheer als projectmatig.
Read more

Marleen Burger

Tijdens mijn studie International Real Estate and Facility Management aan de NHTV in Breda heb ik mijn passie voor het creëren van een optimale omgeving ontwikkeld. Ik zou mijzelf omschrijven als analytisch, communicatief vaardig, service-gericht en gestructureerd.
Read more

Thomas Clausen

Na succesvol de Middelbare Hotelschool “Het Klooster” in Amersfoort en de Hoge Hotelschool “Stenden” in Leeuwarden te hebben afgerond ben ik met veel passie en liefde voor de hotellerie aan de slag gegaan als Manager on Duty bij het prestigieuze Amstel Hotel. Ik was verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten, de hoge service kwaliteit en VIP management.
Read more

Remco van Rijn

Voordat ik bij Humanagement aan de slag ging, heb ik lang bij dezelfde werkgever gewerkt. Ik heb daar een facilitaire afdeling opgebouwd en in de loop der jaren verschillende facilitaire services opgezet en geprofessionaliseerd.
Read more

Sylvia van Heijningen

Tijdens mijn HBO-studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool heb ik deelgenomen aan het Excellence Program van F-MEX. Na het behalen van mijn diploma in 2012 ben ik gestart als Young Professional bij Ifmec.
Read more

Kennard van der Tas

Na gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening, de zorg en de bouwbranche, werk ik sinds mei 2015 met veel plezier als interim- / projectmanager bij Humanagement.
In mijn visie staan mensen (als individu of als team) centraal.
Read more

Jij?

Humanagement zoekt (aanstormend) managementtalent
Kun je facilitair interim- en projectmanagement menselijk en met flair organiseren zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid en kwaliteit? Beslist! Humanagement levert elke dag het bewijs. Met een dynamisch team van 15 facilitair professionals zetten we ons met hart en ziel in voor onze opdrachtgevers.
Read more

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route