Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2022

HBO Facility Management, Hogeschool Rotterdam

Na vier jaar de studie facility management in Rotterdam succesvol te hebben afgerond, heb ik een half jaar bij een vastgoedbeheerder gewerkt. In 2022 ben ik samen met mijn vriendin gedurende vier maanden Zuid-Europa gaan ontdekken. Teruggekeerd van deze mooie reis, mag ik mijzelf nu een echte Humanager noemen.

Werken bij Humanagement

Het sociale karakter dat Humanagement kenmerkt, past bij mij. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een goede sfeer belangrijk is om het beste uit de mens te halen en heb hier dan ook veel aandacht voor. Humanagement is een plek waar ik mij kan blijven ontwikkelen en nooit stil zal staan. Vanaf dag één was al duidelijk dat ik veel ga leren tijdens kennisdagen, trainingen en van de ervaringen van andere collega’s. Iedereen staat open om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Daarnaast zal ik veel te zien krijgen van de facilitaire wereld in de verschillende opdrachten die komen gaan en ik kijk er naar uit met mijn kennis en ervaring vele organisaties te kunnen helpen.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik actief als teamleider van een speltak bij de waterscouting. Hier sta ik, met mijn team, iedere zaterdag klaar voor een groep kinderen. Ook organiseren wij kampen en andere activiteiten voor de groep. Verder ben ik vaak bij vrienden en familie over de vloer en ga ik graag met mijn vriendin op pad om de wereld te verkennen.