Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2016

HBO Facility Management, Haagse Hogeschool

Post HBO Facility Management, IFMEC

MSc Applied Facilities Management, Liverpool John Moores University

Tijdens mijn HBO-studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool heb ik deelgenomen aan het Excellence Program van F-MEX. Na het behalen van mijn diploma in 2012 ben ik gestart als Young Professional bij Ifmec. In deze functie heb ik facilitaire praktijkervaring opgedaan door het uitvoeren van verschillende interim-opdrachten bij o.a. de Rabobank, HVO Querido en Huisman Equipment. In deze periode heb ik ook mijn Post-HBO Diploma Facility Management gehaald. In 2016 heb ik mijn MSc Applied Facilities Management afgerond aan de Liverpool John Moores University.

Ik houd van aanpakken en het boeken van concrete en duurzame resultaten. Als persoon ben ik enthousiast, sociaal en direct. Ik heb gemerkt dat het mij extra motiveert als ik een aantoonbare, positieve bijdrage kan leveren aan het bereiken van de doelen of wensen van de mensen om mij heen.

Expertise

Het ondersteunen en meenemen van mensen en organisaties bij facilitaire (verander-)trajecten is een uitdaging die goed bij mij past. Ik heb afgelopen jaren veel ervaring op gedaan op het gebied van verhuizingen, inkoop & klant- en leveranciersmanagement. Hierbij bleek ik goed in staat te zijn om een brug te bouwen van het primair proces naar de facilitaire organisatie.

Werken bij Humanagement

In oktober 2016 ben ik gestart bij Humanagement als Interim- en projectmanager. Door de overstap naar Humanagement  kan ik mijn ervaring verbreden en mijn expertise verder ontwikkelen. De inhoudelijk, stevige opdrachten, in combinatie met goede, persoonlijke coaching en een hecht team vormen hiervoor de juiste basis. 

Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en ga ik naar de sportschool. Op zaterdag speel ik competitie en in de zomer doe ik mee aan regionale toernooitjes of sta ik naast de baan mijn familie of vrienden te supporten. Ik hou ervan om met mijn vriend en/of vrienden uitgebreid uit eten te gaan of gezellig te borrelen. Het liefst probeer ik zoveel mogelijk nieuwe dingen uit. Zo heb ik tijdens mijn reis naar Nieuw-Zeeland voor het eerst (en waarschijnlijk laatst) gebungeejumpt. Daarentegen vind ik het ook heerlijk om gewoon, thuis op de bank een serie te kijken.