Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2023

HBO International Hotel Management, NHTV Breda

Na het afronden van mijn studie International Hotelmanagement aan de NHTV in Breda, heb ik in diverse (leidinggevende) rollen in de gastvrijheidssector gewerkt. In januari 2023 ben ik met veel plezier bij Humanagement gestart. Het facilitaire werkveld is met al zijn dynamiek en veelzijdigheid een plek waar ik me thuis voel. Ik krijg energie van op een gastvrije manier dienstverlenen en het ontzorgen van mensen. Ik vind het belangrijk samen met mensen tot resultaten te komen. Zowel de mensen aan wie ik leidinggeef als de stakeholders om mij heen, betrek ik bij de uitdagingen waar we met elkaar voor staan.

Werken bij Humanagement

Wat voor mij Humanagement een fijne plek maakt om te werken, is het kleine hechte team. Het “solitaire samenwerken” is iets wat je niet snel vindt. Hoewel iedereen het grootste deel van de week voor een andere opdrachtgever werkt, is er veel ruimte voor samenwerking, kennisdeling en gezelligheid. De sfeer is goed en iedereen voegt op zijn eigen manier iets toe aan het team.

Vrije tijd

Samen met mijn vriendin Judith en zoontje Mio gaan we graag naar het bos om te wandelen. Daarnaast vind ik het leuk om te koken voor vrienden, hou ik van mooie wijnen en ga ik graag uit eten. We hebben een grote kast met uiteenlopende bordspellen die we graag samen of met vrienden spelen. Ik heb een voorliefde voor Italië waardoor ik wekelijks Italiaanse lessen volg en probeer ik iedere vakantie mijn opgedane kennis weer in het echt toe te passen.