Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2011

HBO Facility Management, Haagse Hogeschool

European Master in Facility Management, Greenwich University

 

 

Sinds juli 2011 werk ik met veel plezier voor Humanagement als Interim- en Projectmanager. Na mijn afstudeeronderzoek, naar de consequenties van resultaatgericht contracteren voor opdrachtgevers, ben ik in dienst getreden bij Humanagement. In mijn werk als Interim- en Projectmanager houd ik mij bezig met het professionaliseren van organisaties, met een daadkrachtige en enthousiaste werkstijl draag ik bij aan de beoogde projectresultaten. Ik ambieer de verantwoordelijkheid voor opdrachten van visievorming tot implementatie waarin ik zoveel mogelijk de samenwerking zoek met mijn collega’s.

In mijn aanpak staan drie zaken centraal. Mensenmaatwerkmotiverend! Met deze aanpak werk ik met veel plezier aan het initiëren en beheersen van facilitaire veranderingen binnen de facilitaire wereld.

Expertise

Sinds 2011 houd ik mij bezig met het onderwerp ‘ Van Inspanning naar Resultaat’. Het begon met een onderzoek naar de consequenties van resultaatgericht contracteren voor opdrachtgevers maar dit is inmiddels door ontwikkeld naar Prestatie inkoop, Performance Management, Professioneel Leveranciers- en Contractmanagement en Facilitaire (be)sturing. Voor al deze onderwerpen voorzie ik u graag van een gedegen en goed advies.

Werken bij Humanagement

Het werken als project- en interimmanager bij Humanagement is een bewuste keuze. Afwisseling, uitdaging en professionaliteit in combinatie met het warme en kleinschalige karakter van Humanagement zijn de elementen die ik zoek in mijn werk.

Leukste Opdracht

Elke nieuwe opdracht is een uitdaging en bevat leuke en minder leuke onderdelen. Mijn leukste opdrachten zijn degene waarin ik actief bezig ben met mijn expertise en waarin het ontrafelen van facilitaire vraagstukken centraal staan. Hoe groter de puzzel hoe beter!

Naast mooie opdrachten ben ik ergt trots op de publicatie van mijn iBook ‘Facility Management tijdens de levens van Duurzaam Vastgoed’. Ook geïnteresseerd, lees meer.

Vrijetijdsbesteding

Na een drukke werkweek probeer ik zoveel mogelijk te genieten van mijn vrije tijd. Samen met mijn vriendin, onze zoon en onze hond Boris maak ik graag uitstapjes om te ontdekken wat o.a. Nederland te bieden heeft. Daarnaast korfbal ik al ruim 15 jaar waarin ik als fanatiek lid mijn bijdrage lever aan mooie resultaten. Sport, ontspanning en rust, de elementen waarmee ik mijn vrije tijd graag invul!