Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2011

HBO Facility Management, Hogeschool Rotterdam

Na mijn studie heb ik de eerste jaren met name in de gezondheidszorg gewerkt. Wat een mooie branche vind ik dat. Facilitair is daar zo veelzijdig en het doet er nog veel meer toe dan in bijvoorbeeld een kantooromgeving. Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik ook buiten deze branche aan de slag en ben in 2011 bij Humanagement gaan werken en heb de afgelopen jaren in verschillende branches gewerkt.

Uitdaging, resultaat, ontwikkelen

De afwisseling die het werken op interim-basis met zich meebrengt, met steeds andere uitdagingen bij verschillende organisaties, brengt mij de veelzijdigheid en uitdaging die ik zoek. In ons werk krijg je met zoveel verschillende opdrachten, organisaties en mensen te maken. Iedere opdracht is anders al is het alleen al omdat de omgeving en het onderliggende doel verschilt. Ik daag mijzelf hierbij steeds weer uit om de verwachtingen van de opdrachtgever waar te maken of bijvoorkeur te overtreffen. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de mensen met wie ik samenwerk, doe ik niet alleen graag, maar het geeft mij ook een voldaan gevoel. De mensen persoonlijk een stapje verder brengen.

Werken bij Humanagement

Het voorrecht dat ik met het werken bij Humanagement ervaar, is dat ik kan samenwerken en sparren met collega’s die stuk voor stuk een facilitair professional zijn. We kijken en denken kritisch met elkaar mee om het resultaat voor onze opdrachtgever nog beter te maken. Daarnaast besteden we tijd aan het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied, Humanagement en van onszelf. De tijd die we hieraan besteden is voor mij pure ontspanning.

Vrijetijdsbesteding

In de vrije uren wandel ik veel met onze Grote Zwitserse Sennenhonden. Het allerliefst doe ik dat tijdens vakanties in de Alpen. In het weekend vind ik het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn. Samen met mijn man besteed ik veel tijd aan het verbouwen en onderhouden van ons huis en tuin. Daar waar de tijd het toelaat, speel ik de nodige tenniswedstrijden, fiets ik een stuk op de mountainbike en vind ik het gezellig met vrienden een drankje te drinken.