Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2018

WO Bedrijfskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam

HBO Technische Bedrijfskunde, Technische Hogeschool Rijswijk

 

 

 

Voordat ik bij Humanagement aan de slag ging, heb ik lang bij dezelfde werkgever gewerkt. Ik heb daar een facilitaire afdeling opgebouwd en in de loop der jaren verschillende facilitaire services opgezet en geprofessionaliseerd. Mijn grootste en mooiste project is het realiseren van een volledig nieuwe locatie voor het bedrijf. Van de strategische keuze tot en met de nazorgfase ben ik hiervoor verantwoordelijk geweest. Zelf vind ik het grootste succes van het project dat alle onderdelen van de nieuwe locatie daadwerkelijk functioneren voor de bedrijfsvoering zoals we dat van te voren bedacht hadden.

Expertise

Door mijn studies en werkervaring kan ik zowel technische als bedrijfseconomische vraagstukken managen. Ik blink uit in het aansturen van (technisch) specialisten en ben in staat een team of afdeling tot uitzonderlijke prestaties aan te sporen. Wanneer de omstandigheden daarom vragen, doe ik dit ook tegen de stroom in. Ik ben een gedreven en resultaatgerichte manager, maar heb ook zeker oog voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, getuige mijn jarenlange ervaring met vrijwilligerswerk op diverse niveaus. Ik ben een echte bouwer, altijd bezig met het ontwikkelen van processen, middelen en mensen. Daadkrachtig, analytisch, stressbestendig en creatief zijn andere competenties die op mij van toepassing zijn.

Werken bij Humanagement

Na lang bij één werkgever te hebben gewerkt heb ik bewust gekozen voor een bureau dat interim- en projectmanagement levert omdat ik bij meer verschillende bedrijven in de keuken wilde kijken en mijn (facilitaire) netwerk wilde vergroten. Dat is zeker gelukt! Ik heb al veel verschillende opdrachten mogen doen, van organisatieadvies tot interim klussen. De diversiteit van het werk, de verschillende opdrachtgevers en de professionele collega’s van Humanagement vind ik echt fantastisch!

Vrijetijdsbesteding

Ook in mijn vrije tijd ben ik graag actief: klussen, sporten, activiteiten met vrienden of mijn gezin. Daarnaast ben ik actief binnen een scoutingvereniging waar ik veel activiteiten organiseer.