Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2013

HBO Facility Management, Hogeschool Rotterdam

Master Facility Management, Haagse Hogeschool

 

 

Na 8 jaar met heel veel plezier bij het Albert Schweitzer ziekenhuis te hebben gewerkt – eerst als Coördinator Front Office en later als Afdelingshoofd Logistiek / MT lid – ben ik sinds december 2013 werkzaam voor Humanagement. Voor mij een hele bewuste en mooie stap om mijzelf breder te ontwikkelen en mijn expertise op facilitair gebied in diverse sectoren te kunnen inzetten.

Ik wil mijzelf omschrijven als een resultaatgerichte manager met een eerlijke, enthousiaste stijl van leidinggeven. Ik daag collega’s en medewerkers uit mee te denken in veranderingsprocessen en deze mede vorm te geven. Ik heb een goed organisatievermogen en voortdurend aandacht voor de klantvraag vanuit het primaire proces en de aansluiting daarop vanuit de facilitaire organisatie. Ik ben loyaal, makkelijk benaderbaar en zie in het spanningsveld tussen enerzijds klantgericht werken en anderzijds de beschikbare mensen en middelen een echte uitdaging.

Expertise

Naast mijn opgebouwde vakkennis binnen het facilitaire werkveld (o.a. Front Office, FMIS, Logistiek en Accountmanagement) heb ik in 2011 voor mijn Master thesis onderzoek gedaan naar Het Nieuwe Werken binnen de zorg. Een publicatie over dit onderzoek is hier te vinden.

Werken bij Humanagement

Ik werk met veel plezier bij Humanagement. Enerzijds vanwege de afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen voor de opdrachtgevers. Anderzijds vanwege de fijne collegiale samenwerking met professionele humanagers waar je altijd op kunt terugvallen.

Leukste opdracht

Voor mij ontzettend fijn dat ik direct bij de indiensttreding bij Humanagement ben gestart met een mooie opdracht als Projectmanager Facility Services bij PwC.

Lid van verenigingen/Bijdrage aan het vakgebied

Als externe beoordelaar maak ik onderdeel uit van de examencommissie voor de HBO opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Ik beoordeel concept en definitieve eindrapporten van afstudeeronderzoeken als onafhankelijke partij. Daarnaast ben ik aanwezig bij de publieke presentatie en neem deel aan eindgesprekken van de studenten. In mijn functies bij het Albert Schweitzer ziekenhuis heb ik ook veel stagiaires Facility Management begeleid in zowel management- als afstudeerstages. Ik vind het belangrijk om studenten te ondersteunen in hun overgang van studie naar de beroepspraktijk. Verder ben ik lid van FMN.

Vrijetijdsbesteding

Tijd voor mijn vriendin Iris, familie en vrienden vind ik heel belangrijk. Ik voetbal en speel als gitarist bij Rock ’n Roll coverband The Bleaks. Verder houd ik van actieve vakanties en probeer ieder jaar wel een weekje de Oostenrijkse sneeuw op te zoeken voor een paar mooie afdalingen op de ski’s.