Directeur

Werkzaam bij Humanagement sinds 1996

MBA,  Universiteit van Groningen

HBO Facilitaire Dienstverlening, Hogeschool Diedenoort

 

Na mijn afstuderen heb ik eerst een aantal jaren internationale ervaring opgedaan en mij gefocust op (ver)bouwprojecten, om vervolgens kort na de oprichting van Humanagement het team te versterken. Fantastisch om een bedrijf van scratch af aan te hebben kunnen opbouwen. Gestart als interim- en projectmanager, sinds 2010 adjunct-directeur en in 2018 ben ik directeur geworden binnen Humanagement. Zoals vrijwel alle Humanagers heb ik branchebreed een groot scala aan interim- en projectopdrachten gerealiseerd, waarbij de focus vaak lag op vastgoed en huisvesting.

Teruggekeerd

In 2001 heb ik afscheid genomen van Humanagement. Ik wist niet of ik terug zou komen naar Nederland en al helemaal niet wanneer. Uiteindelijk heb ik een jaar rondgereisd door Latijns Amerika en Zuid-Afrika. Waarom weer gestart bij Humanagement? Om de afwisseling in facilitaire uitdagingen en werkomgevingen in combinatie met het team Humanagers: gedreven en betrokken professionals, die kennis delen en elkaar inspireren en motiveren. Top om Humanagers te zien groeien door hen uit te dagen en te coachen, net zoals ik medewerkers bij opdrachtgevers graag help bij hun ambities.

Circulaire ambities

Het geeft mij energie en ik vind het ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het facilitaire vakgebied. Na lang actief te zijn geweest binnen diverse verenigingen, o.a. als bestuurslid FMN, besteed ik nu vooral tijd aan verschillende circulaire initiatieven. Wij staan als maatschappij voor een grote uitdaging en ik ben ervan overtuigd dat Facility Managers bij uitstek organisaties kunnen helpen bij het agenderen en realiseren van circulaire ambities.

Vrije tijd

Het liefst besteed ik mijn vrije tijd samen met anderen, met mijn vriend, familie en vrienden. Etentjes, een ronde op de golfbaan, dagje sauna en af en toe naar het theater of een concert. Mijn reisvirus legt het helaas al te lang af tegen het coronavirus, alhoewel ik nog net op tijd mijn vrienden in Costa Rica heb kunnen bezoeken. Gelukkig kan ik wel blijven genieten van CrossFit en golf en heb ik mijn piano juist ‘door de lockdowns’ weer nieuw leven ingeblazen.