Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2017

HBO Facilitaire Dienstverlening, Haagse Hogeschool

 

Na een start in de commerciële sector heb ik overwegend gewerkt binnen de (semi) overheid. De afgelopen 25 jaar heb ik verschillende functies vervuld en ruime ervaring opgedaan op het gebied van facility management en vooral huisvesting, zowel qua beheer als projectmatig.

De basis voor mijn dienstverlenende instelling en -aanpak is gelegd tijdens vakantiewerk in de horeca en mijn werk in het hotelwezen. Na werkzaam te zijn geweest bij Arbeidsvoorziening/CWI en de Gemeente Den Haag ben ik per juli 2017 gestart bij Humanagement.

Inmiddels heb ik een aantal leuke, uitdagende en uiteenlopende opdrachten namens Humanagement mogen uitvoeren bij o.a.: De Nationale Politie (adviseur stuurgroepen Huisvesting), de Erasmus Universiteit (adviseur en interim hoofd Safety en Security) en HVO Querido (advies en procesbegeleiding bij zorgtrajecten in combinatie met huisvesting).

Mijn kracht zit in het bouwen aan een goede relatie welke primair is gericht op het gezamenlijk belang. De verbinding leggen tussen de verschillende (facilitaire) organisatieonderdelen onderling en de klantorganisatie, op alle niveaus met aandacht voor de verbinding tussen uitvoering en beleid.

Werken bij Humanagement

Humanagement ervaar ik als een bedrijf met leuke, enthousiaste en professionele medewerkers waar brede kennis en ervaring van het facilitaire werkveld aanwezig is. Een inspirerende omgeving, ook voor iemand met ruime werkervaring!

Leukste opdracht

Bij de Erasmus universiteit heb ik een erg leuke opdracht vervuld. Een combinatie van onderzoek en het schrijven van een advies over de inrichting van de beveiligingsorganisatie, zowel Safety als Security. Daarnaast was ik als interim leidinggevende een jaar lang verantwoordelijk voor de totale beveiligingsorganisatie.. Een spannende, dynamische omgeving om werkzaam te zijn!

Vrijetijdsbesteding

Mijn vrije tijd gebruik ik graag om te sporten (wielrennen, beachvolleybal en af en toe tennis). Daarnaast ga ik graag naar het theater voor zowel bekende als de wat onbekendere voorstellingen. Boeken lezen lukt me erg goed tijdens vakanties, daarbuiten schiet het er nogal eens bij in. De ideale vakantie is, samen met mijn vrouw en twee dochters, een combinatie van sportief, een snufje cultuur en soms eens even lekker niks doen.