Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2015

HBO Facility Management, Hogeschool Rotterdam

 

 

Na gewerkt te hebben in de zakelijke dienstverlening, de zorg en de bouwbranche, werk ik sinds mei 2015 met veel plezier als interim- / projectmanager bij Humanagement.

In mijn visie staan mensen (als individu of als team) centraal. Ik heb een coachende en stimulerende managementstijl. De kans om uit ieder individu zijn of haar kracht te halen ten behoeve van het gezamenlijke resultaat, laat ik zeker niet liggen. Ik krijg veel energie van het creëren van een hecht team, waarbij vertrouwen en een open werkrelatie voorop staan.

Je kunt mij het beste omschrijven als vlot, gedreven en betrouwbaar. Ik werk gericht op concrete resultaten en om dit te bereiken combineer ik creativiteit en slagvaardigheid. Daarbij ga ik voor frisse, vernieuwende en vooral ook concrete oplossingen. Om dit ook daadwerkelijk te kunnen beleven en verder aan te scherpen, is het mijn ambitie om verantwoordelijkheid te dragen voor opdrachten van visievorming tot en met implementatie en overdracht.

Ondanks de veranderende werkomgeving en wisselende bedrijfsculturen is het mijn kracht om gemakkelijk tussen verschillende organisatieniveaus te bewegen en daarbij goede contacten te onderhouden. Ik mag graag sparren en ben op mijn best in het organiseren onder druk. Je kunt wel zeggen dat organiseren in mijn bloed zit, met flair en charme!

Expertise

Bouwprojectmanagement, concept- & planontwikkeling, het nieuwe werken, werkomgevings- & inrichtingsconcepten, het grensvlak vastgoed en facility management.

Werken bij Humanagement

Ik werk met veel enthousiasme bij Humanagement, in een hecht en betrokken team. Ons werkveld is breed en de opdrachten zeer afwisselend. Daarnaast is het prettig om een dag in de week even pas op de plaats te kunnen maken, waarbij er ruimte is om kennis of producten te ontwikkelen. Een dag om met mijn Humanagement collega’s te sparren, kennis te delen of elkaar te ondersteunen bij opdrachten.

Leukste opdracht

Al snel na mijn indiensttreding bij Humanagement ben ik gestart met een opdracht bij ProRail als projectmanager huisvesting. 

Vrijetijdsbesteding

Tijd doorbrengen met mijn vrouw Marjet en met vrienden is belangrijk in mijn leven. Ik hou van films, muziek, koken en lekker eten, sporten en zelf in huis klussen. Daarnaast kan ik ook prima genieten van een glas bier of wijn tijdens  een zwoele zomeravond -op de loungebank bij onze vuurtafel in de tuin- en in die sfeer over het leven filosoferen.