Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2022

HBO Facility Management, Haagse Hogeschool

Na het afronden van mijn studie ben ik werkzaam geweest bij ISS Facility Services, waar ik diverse functies heb ingevuld. In mijn rol als sitemanager was ik verantwoordelijk voor de integrale facilitaire dienstverlening van meerdere gebouwen bij een grote organisatie. Hier heb ik kennis opgedaan over de hele breedte van het facilitaire werkveld.

Werken bij Humanagement

Sinds maart 2022 ben ik onderdeel geworden van een fijn team van Humanagers. Ik kijk er naar uit om vanuit een kleine persoonlijke organisatie als thuisbasis, de facilitaire wereld verder te ontdekken. De combinatie van opdrachten op interim of projectbasis en een vast wekelijks moment met de Humanagers is voor mij erg belangrijk. De kennisontwikkeling, kennisdeling en samenwerking die hierdoor worden gestimuleerd zorgt ervoor dat ik mijzelf, Humanagement en de facilitaire markt verder kan ontwikkelen.

Vrije tijd

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en met vrienden. BBQ’en, gezelschapsspelletjes en cocktails maken waren tijdens Covid-19 populaire bezigheden. Verder zet ik mij met veel plezier in voor diverse jeugdverenigingen. Als jeugdwerker vind ik het belangrijk dat jongeren een veilige haven hebben in een levensfase waarin er veel aan je wordt getrokken. Als hoofdorganisator van een zomerkamp zorg ik voor een week lang plezier door middel van sport- en spelactiviteiten voor kinderen.