Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2021

HBO Facility Management, Haagse Hogeschool

Na mijn studie Facility Management ben ik gestart als projectmanager bij Facilicom en heb ik later de stap gemaakt naar de rol van facilitair consultant. In verschillende branches heb ik diverse organisaties (zowel publiek als privaat) geholpen met het verbeteren van hun facilitaire bedrijfsvoering. Hierdoor heb ik brede werkervaring opgedaan.

Een mensgerichte en dienstverlenende instelling- en aanpak zit in mijn genen. Dit heb ik de afgelopen jaren tot uiting kunnen brengen en verder kunnen ontwikkelen in het facilitaire werkveld. Als young professional heb ik toegevoegde waarde kunnen leveren als facilitair interim- en projectmanager, implementatie- en contractmanager en als facilitair consultant. De veelzijdigheid en dynamiek binnen een facilitair bedrijf vind ik geweldig!

Mijn kracht zit in het verbinden van en schakelen tussen verschillende stakeholders binnen een organisatie en/of projectstructuur. Focus op het resultaat, gericht op het gezamenlijk belang en oplossingen die écht werken, is mijn streven.

Werken bij Humanagement

Bij Humanagement is het heel fijn werken in een hecht team. Humanagement bruist van energie en ambitie en daarin voel ik mij thuis. De aandacht voor elkaar en het kennis delen met elkaar zorgt ervoor dat iedereen betrokken is bij de dagelijkse gang van zaken. Door de korte lijnen zijn we in staat om snel te schakelen en een passend antwoord te bieden op iedere klantvraag. Er heerst een fijne en informele sfeer, en dat komt ook door de gezellige activiteiten met elkaar. Humanagement geeft mij de kans om mijn ambitie concrete handvatten te geven, waardoor ik met veel energie en plezier mijn werk uitvoer.

Vrije tijd

Ik geniet van de stad waarin ik woon: Den Haag. Van hardlopen in de Haagse duinen en wandelen in het groene park van Clingendael, tot culinair genieten in het mooie centrum. Ik geef de stad iets terug door mij actief in te zetten voor (politiek) maatschappelijke projecten om de stad voor iedereen duurzamer te maken. Verder houd ik van korte stedentrips die vol activiteiten zitten, vooral van New York kan ik geen genoeg krijgen!