Office Manager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2017

HBO Hoge Hotelschool, Den Haag

 

 

Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool ben ik gaan werken in de werving & selectiebranche waarna al snel mijn voorkeur voor Office Management duidelijk werd. Na vier jaar ben ik naar Frankrijk verhuisd om een eigen hotel in de Alpen te leiden. In 2009 ben ik teruggekeerd naar in Nederland en sinds 2017 werkzaam bij Humanagement als Office Manager, waar ik verantwoordelijk ben voor de gehele interne organisatie van Humanagement. In deze brede en centrale rol voor het team kom ik volledig tot mijn recht!

Expertise

Ik ben met name sterk in het plannen en organiseren, ik werk zeer gestructureerd, resultaatgericht, en ik heb oog voor detail. Hiernaast stel ik mij professioneel op en hecht ik veel waarde aan kwaliteit. Ik functioneer het best in een professionele werkomgeving waar ik met mijn collega’s het optimale kan bereiken maar waar ook gelachen wordt!

Werken bij Humanagement

Voordat ik als Office Manager aan de slag ging bij Humanagement, heb ik nagedacht over de beste vervolgstap in mijn carrière. Na een zorgvuldige afweging heb ik gekozen voor Humanagement. Humanagement heeft een grote focus op persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid en geeft mij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn werkzaamheden in te delen en uit te voeren. Dit maakt dat ik hier volledig tot mijn recht kom.

Vrijetijdsbesteding

In mijn vrije uren breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn man, twee dochters en onze honden. Ik hou van lekker eten, ik ga heel graag op wintersport en ik hou ervan leuke dingen met vrienden en/of familie te ondernemen. Maar ik kan ook genieten van thuis op de bank een serie te kijken!