Directeur-eigenaar

Werkzaam bij Humanagement sinds 1996

HBO Toegepaste huishoudwetenschappen, Haagse Hogeschool

WO Beleids- en organisatiewetenschappen, Katholieke Universiteit Brabant

In 1996 ben ik als afstudeerder gestart bij Humanagement. Al tijdens mijn afstudeertraject rolde ik in mijn eerste interim opdracht en ben ik als eerste medewerker in dienst getreden bij Humanagement. Naast het invullen van vele interim- en projectmanagement opdrachten heb ik vanaf dag één mee kunnen denken en werken aan de verdere ontwikkeling van Humanagement. Op 1 januari 2004 ben ik medevennoot geworden om per 1 juli 2010 directeur-eigenaar te worden. Ik probeer met  Humanagement  te blijven zorgen voor dynamiek en continue in te spelen op de veranderende wereld, waarbij circulariteit op dit moment onze grootste uitdaging is. Veel verandert, maar het plezier wat ik met het team heb, is een constante!

Gedurende mijn carrière ben ik erachter gekomen dat ik met mijn open persoonlijkheid in een dynamische omgeving het best tot mijn recht kom. Ik ben gericht op ontwikkeling en benut mijn expressiviteit en overtuigingskracht om mensen mee te nemen in verbeterslagen. De afwisseling van interim- en projectmanagement opdrachten blijft heel aantrekkelijk en het is altijd spannend om in een nieuwe omgeving intensief met mensen samen te werken.

Mensen – maatwerk – motiverend

Mijn kennis en ervaring ligt vooral op het gebied van organisatieverandering, besturingsfilosofie en serviceconcepten. Bij diverse opdrachtgevers als Unilever, Parnassia Bavogroep en PwC, heb ik daardoor succesvolle opdrachten uitgevoerd. Het werken met mensen, het leveren van maatwerk oplossingen en dat op een motiverende manier bereiken, is voor mij een grote drijfveer.

Kennis

Het delen van kennis vind ik belangrijk en leuk. Humanagement onderhoudt met alle HBO opleidingen intensieve contacten. Het geven van (gast)colleges blijft inspirerend. Ook buiten het onderwijs vind ik het leuk om kennis te bediscussiëren en te spreken op congressen of seminars, dan wel te participeren in kennisbijeenkomsten.

Een extra band heb ik nog steeds met de Haagse Hogeschool en met veel plezier zijn we Strategisch partner van FM Alumni.

Vrije tijd

De spaarzame vrije tijd die overblijft, benut ik graag om te sporten (fietsen door de duinen, (berg)wandelen en zaalvoetbal), zoveel mogelijk aandacht voor mijn vrouw en twee dochters te hebben (ook al zijn die aan het uitvliegen) en leuke dingen ondernemen met vrienden en familie.

Ook wil ik graag maatschappelijk betrokken zijn. Momenteel doe ik dit bij Voedselbank Haaglanden en ben ik recent mede organisator geweest van de goede doelen actie Fietsen voor AandachtsLAB.