Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2024

Sociale Wetenschappen, VU Amsterdam

HEAO Commerciële Economie, Haagse Hogeschool

Na mijn studie Sociale Wetenschappen aan de VU heb ik in 20 jaar diverse facilitaire functies bekleed in de Johan Cruijff ArenA. Dit varieerde van manager werkvoorbereiding facilitair en events, intern veiligheidsadviseur en projectleider tot leveranciersmanagement. In al deze rollen stond een goede samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en partners voor de beste bezoekersbeleving centraal. Daarnaast heb ik in mijn rol als duurzaamheidscoördinator meegewerkt aan de realisatie van 7400 m2 zonnepanelen, het Green Key certificaat en een gezamenlijke bio-vergister.

Na deze periode ben ik parttime docent event- en projectmanagement geworden aan het HBO en heb ik de rol van veiligheidscoördinator vervuld bij de Floriade in Almere. Daarnaast heb ik als crowd services manager gewerkte voor diverse festivals en evenementen en aanbestedingen begeleid voor een grote gemeente. In deze rollen lag de focus voornamelijk op ‘de bezoeker’.

Werken bij Humanagement

Sinds april 2024 ben ik bij Humanagement gestart met mijn eerste opdracht als interim facilitair coördinator. In de facilitaire dienstverlening richt ik me nu meer op ‘de gebruiker’ en dat is misschien nog wel veel leuker!
Humanagement is een kleine, warme en ambitieuze organisatie. Elke vrijdag komen we samen om kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar op de hoogte te houden van onze activiteiten. Zo blijven we een hecht team en maken we elkaar sterker.

Vrije tijd

Mijn avonden en weekenden besteed ik aan mijn gezin, aan vrienden en aan vrijwilligerswerk. Ik ben actief voor de scouting, voor de lokale basketbalvereniging en voor de medezeggenschapsraad van een basisschool.