Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2021

HBO Facility Management, Haagse Hogeschool

In 2016 ben ik voor het eerst bij Humanagement in dienst gekomen. Met acht jaar werkervaring in het facilitaire werkveld en drie jaar internationale werk- en reiservaring, voelde ik me eindelijk ergens volledig op mijn plek. Binnen het hechte, professionele team voelde ik mij als een vis in het water.

Net als veel van mijn collega’s ben ik oplossingsgericht en beschik ik over doorzettingsvermogen. Mensen verbinden is iets wat ik belangrijk vind en ik ben van mening dat het vaak noodzakelijk is om een opdracht goed af te ronden.

Australië 

Vanwege de liefde ben ik in 2017 naar Australië verhuisd. Ik heb daar, samen met mijn vriend, veel van het land gezien en ook op verschillende plaatsen in het land gewoond en gewerkt. Helaas is het moeilijk om daar, als niet-Australiër, ‘op niveau’ in het facilitaire werkveld te werken, dus heb ik mij op verschillende manieren binnen andere vakgebieden ontwikkeld.

Nederland en de facilitaire dienstverlening blijven echter trekken dus op dit moment ben ik voor onbepaalde tijd in Nederland om me hier weer verder te kunnen ontwikkelen en me onder te dompelen in de Nederlandse cultuur.

Werken bij Humanagement

Sinds 1 november 2021 ben ik weer terug op het honk van Humanagement. Het voelt erg vertrouwd; de saamhorigheid en expertise zijn nog steeds ten volste aanwezig en het voelt alsof ik nooit weg ben geweest.

Leukste opdracht

De leukste opdracht die ik heb gedaan was bij de TU Delft. Ik was daar accountmanager van de faculteit TNW. De vele facetten van de opdracht, zoals omvang van de werkomgeving, de communicatie tussen faculteit en centrale dienst en het inleven in de verschillende afdelingen waren een uitdaging, maar gaven ook erg veel voldoening.

Deze opdracht deed een beroep op mijn competenties om prioriteiten te stellen en uitstekend te communiceren met de verschillende partijen. Een goed empathisch vermogen was een must tijdens deze opdracht.

Vrijetijdsbesteding

Door mijn gekozen levensstijl heb ik regelmatig veel vrije tijd. Ik hou ervan om samen met mijn vriend fietstochten te maken van enkele maanden door bijvoorbeeld de outback van Australië en Europa. Daarnaast reizen we soms met een 4×4 auto die volledig opgezet is om zelfvoorzienend te zijn. Ook hiermee ontdekken we de outback van Australië en als een kans zich voordoet blijven we ergens langer om te werken.

Wanneer ik niet aan het reizen ben en ergens langer woon hou ik erg van koken en samenkomen met vrienden. Ik ben graag buiten actief (wandelen, hardlopen, fietsen) en als ik de rust kan vinden dan kan ik mezelf verliezen in het lezen van een goed boek of het luisteren naar, en bezoeken van, (nieuwe) muziek.