Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2021

HBO Facility Management, Haagse Hogeschool

In 2016 ben ik voor het eerst bij Humanagement in dienst gekomen. Met acht jaar werkervaring in het facilitaire werkveld en drie jaar internationale werk- en reiservaring, voelde ik me eindelijk ergens volledig op mijn plek. Al snel was ik onderdeel van het hechte, professionele team.

Net als veel van mijn collega’s ben ik oplossingsgericht en beschik ik over doorzettingsvermogen. Mensen verbinden is iets wat ik belangrijk vind en ik ben van mening dat het vaak noodzakelijk is om een opdracht goed af te ronden.

Australië 

Vanwege de liefde ben ik in 2017 naar Australië verhuisd. Ik heb daar veel van het land gezien door met de fiets en 4×4 auto te reizen. Tevens heb ik op verschillende plaatsen in het land gewoond en gewerkt. Helaas is het moeilijk om daar, als niet-Australiër, ‘op niveau’ in het facilitaire werkveld te werken, dus heb ik mij op verschillende manieren binnen andere vakgebieden ontwikkeld.

Nederland en de facilitaire dienstverlening bleven echter trekken dus ben ik weer in Nederland om me hier verder te kunnen ontwikkelen en onder te dompelen in de Nederlandse cultuur.

Werken bij Humanagement

Sinds 1 november 2021 ben ik terug op het honk van Humanagement. Het voelt erg vertrouwd; de saamhorigheid en expertise zijn nog steeds ten volste aanwezig en het voelt alsof ik nooit weg ben geweest.

Leukste opdracht

De leukste opdracht die ik heb gedaan was bij de TU Delft. Ik was daar accountmanager van de faculteit TNW. De vele facetten van de opdracht, zoals omvang van de werkomgeving, de communicatie tussen faculteit en centrale dienst en het inleven in de verschillende afdelingen waren een uitdaging, maar gaven ook erg veel voldoening.

Deze opdracht deed een beroep op mijn competenties om prioriteiten te stellen en uitstekend te communiceren met de verschillende partijen. Een goed empathisch vermogen was een must tijdens deze opdracht.

Vrijetijdsbesteding

Door mijn gekozen levensstijl heb ik regelmatig veel vrije tijd. Ik hou enorm van reizen! Rugzak op en gaan. Meestal in mijn eentje, soms met mijn vader, zonder plan. Heerlijk!

Wanneer ik niet aan het reizen ben en ergens langer woon spreek ik veel af met vrienden om ergens wat te eten of naar een concert of festival te gaan. Ik ben graag buiten actief (wandelen, hardlopen, fietsen) en als ik de rust kan vinden, dan kan ik mezelf verliezen in het lezen van een goed boek of het luisteren naar, en dansen op, (nieuwe) muziek.