Voor het Spaarne Gasthuis hebben wij diverse interim-management opdrachten vervuld. Functies als manager Hospitality, teamleider Logistiek en teamleider Hospitality hebben wij naar tevredenheid van de opdrachtgever voltooid.
Uitgelicht: manager Hospitality
De manager Hospitality a.i. is verantwoordelijk voor de aansturing van het cluster (zes teamleiders Hospitality, Keuken en Catering). Tijdens deze opdracht zijn er enkele aandachtsgebieden geweest:
- Het op orde brengen van de bedrijfsvoering binnen het cluster en in control komen met de begroting versus inzet van de formatie.
- Het opstellen van de exploitatie- en investeringsbegroting.
- Het opstellen van de businesscase Catering.
- (Mede)verantwoordelijk zijn voor het opstellen van een visie op eten en drinken.
- De harmonisatie van het functieprofiel en dienstenstructuur van de rol van ‘medewerker Hospitality’.

Eyeopeners leiden tot organisatieverbeteringen. Lees het interview met Jeroen van Zon, manager Hospitality bij het Spaarne Gasthuis.