Opdrachten

Voor Respect Wonen Zorg Welzijn hebben wij de mooie opdrachten van programmamanager van een nieuwbouw locatie en servicemanager a.i. mogen uitvoeren. 

Uitgelicht: programmamanager

De programmamanager is verantwoordelijk geweest voor de realisatie van het nieuwbouwproject De Windes. Een woontoren met 32 zorgwoningen, 66 luxe appartementen en een plint met zorg en commerciële functies. Aanvullende speerpunten: 

  • Transparantie creëren in afspraken over onder andere demarcatie, budget en op te leveren resultaten, zowel met de (deel)projectleiders als de projectontwikkelaar. 

  • Coachen van de (deel)projectleiders, die vrijwel geen tot beperkt ervaring hebben met projectmatig werken. 
  • 
Bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van projectmatig werken binnen Respect Wonen Zorg Welzijn. 

Ontwikkelen medewerkers en professionaliseren processen

Zowel vanuit de lijn als in projecten vertaalden we de ontwikkelingen in de zorg naar de praktijk van de facilitaire dienstverlening én leverden we een bijdrage aan de ontwikkeling van de medewerkers. Dat geldt zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van projectmatig werken. 

Wat is er mooier dan naast de primaire opdracht een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van medewerkers? Dat is wat ons betreft de kers op de taart. Bij Respect Wonen Zorg Welzijn boekten we op dit punt een klinkend succes. De medewerkers die verkozen waren een mooie en belangrijke bijdrage te leveren aan de totstandkoming van de nieuwbouwlocatie De Windes verschenen aan de start met een gezonde dosis verstand, maar met nog weinig kennis van projectmatig werken. Dankzij een cursus, coaching en inzicht in demarcatie, budget en op te leveren resultaten, konden de teamleden hun inzichten geven om vanuit de juiste invalshoek een essentiële bijdrage te leveren aan de projecten. Daar doen zij (en de organisatie) nog iedere dag hun voordeel mee.