Workshops tijdens Facilitaire Kennisdagen

Op 9 juni tijdens de Facilitaire Kennisdagen verzorgen wij weer 2 workshops: Circulair Faciliteren en Professioneel contract- en performancemanagement.

Workshop circulair faciliteren

Humanagement participeert in de Green Deals Circulair Inkopen en Circulaire Gebouwen en is graag bereid haar kennis en ervaringen te delen. Alleen op die manier kunnen we als vakgebied ontwikkelingen versnellen. Deze workshop gaat over de Circulaire Economie en de vertaalslag naar Circulair Inkopen en Circulair Faciliteren. Het geeft inzicht in facilitaire uitdagingen en kansen, om organisaties te helpen de ‘circulaire ambities’ te concretiseren.  Na deze workshop verwachten wij de deelnemers te hebben geïnspireerd en voldoende handvatten te hebben meegegeven om de volgende dag de ‘quick wins’ binnen hun organisatie te herkennen en daarmee aan de slag te kunnen gaan.  

Workshop professioneel contract- en performancemanagement 

Een ontwikkeling die binnen zowel single als multi-services contractvormen herkenbaar is, is de verschuivende focus van inspanning naar resultaat, van input naar output.  Een overgang naar resultaatcontracten vereist niet alleen veranderingen binnen de organisatie van de aanbieder, maar zeker ook binnen de organisatie van de opdrachtgever. De workshop geeft inzicht in de meest recente ontwikkelingen in de facilitaire markt en de vraagstukken die daarbij ontstaan binnen organisaties. Hierbij staan o.a. volgende onderwerpen centraal: - consequenties van resultaatgericht contracteren voor opdrachtgevende organisaties - belangrijkste kenmerken van professioneel leveranciers- en contractmanagement - handvatten voor de invoering van performance management - tips en trucs voor het gebruik van KPI’s, Management Dashboards en andere kwaliteitsmetingen - vertaalslag naar een aantal concrete praktijkcases.

Voor meer informatie en inschrijven verwijzen wij u naar de website van fgcollege.

2016-04-19 13:41:00
Op 9 juni tijdens de Facilitaire Kennisdagen verzorgen wij weer 2 workshops: Circulair Faciliteren en Professioneel contract- en performancemanagement.
Workshop circulair faciliteren

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route