Workshop door Gerard de Bruijn op congres 'grip op uw aanbestedingen'

Op 6 oktober 2016 verzorgt Gerard de Bruijn de workshop 'Facilitair en Circulair, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!'  tijdens het congres 'Grip op uw aanbestedingen'.

Sinds 1 juli 2016 geldt de gewijzigde Aanbestedingswet 2012 voor alle aanbestedingen door (semi-) publieke instellingen in Nederland. Met deze nationale wet geeft Nederland invulling aan de Europese richtlijnen voor aanbesteden. De Aanbestedingswet 2012 bevat zowel regels voor aanbestedingen boven de Europese drempelbedragen, als daaronder. Een aantal bepalingen uit de Aanbestedingswet 2012 is nader uitgewerkt in een Algemene Maatregel van Bestuur (Aanbestedingsbesluit).

Tijdens het congres Grip op uw aanbestedingen wordt vanuit verschillende lezingen en workshops stilgestaan bij de gewijzigde wet en het aanbesteden binnen de overheid in het algemeen. Alle experts op het gebied van aanbestedingsrecht nemen deel aan het programma: prof. dr. Elisabetta Manunza, prof. dr. Jan Telgen, mr. Frederik van Nouhuys, mr. drs. Tim Robbe en Niels Uenk.

Een greep uit de te volgen workshops

  • Facilitair en Circulair, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!
  • Op systematische wijze tot een doelmatige aanbestedingsstrategie komen
  • Hoe stel je de juiste aanbestedingsvraag?
  • Hoe groot is de kans dat het echt fout gaat?
  • Europese aanbestedingsrichtlijnen
  • Wijzigingen van de aanbestedingswet in vogelvlucht

Meer informatie vindt u op de website van Sdu.

2016-10-05 09:09:00
Op 6 oktober 2016 verzorgt Gerard de Bruijn de workshop 'Facilitair en Circulair, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!' tijdens het congres 'Grip op uw aanbestedingen'.
Sinds 1 juli 2016 geldt de gewijzigde Aanbestedingswet 2012 voor alle aanbestedingen door (semi-) publieke instellingen in Nederland.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route